Udinese – Venezia İddaa Tahmini 27.08.2021

27 Ağustos Cuma günü, İtalya Serie A Ligi sahnesinde, Udinese ile Venezia karşı karşıya gelecek. 2. hafta mücadelesi Türkiye saati ile 19:30‘da, S Sport 2 ekranlarından yayınlanacak.

İddaa ve Bahis Tahmini

Bets10, Udinese galibiyetine 1.70, beraberliğe 4.00, Venezia galibiyetine ise 5.00 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.98, KGYKO 1.80 olarak verilmiş.

Udinese’den Geri Dönüş

Luca Gotti’nin öğrencileri, zorlu Juventus deplasmanından 1 puanla döndü. Geçtiğimiz sezon ligde küme düşme tehlikesi yaşayan Udinese, Rodrigo de Paul, Juan Musso ve Antonin Barak gibi önemli yıldızlarını transfer döneminde kaybederken,  Lazar Samardzic, Marco Silvestri, Daniele Padelli  ve Destiny Udogie’yi kadrosuna katmıştı. Juventus karşısında ilk yarıyı 2-0 geride kapatan ekip Pereyra ve Deulofeu’nun golleriyle geri dönerken, son dakikalarda galibiyeti getirecek fırsatları değerlendiremedi. İlk yarıda başka, ikinci yarıda ise bambaşka bir Udinese izledik. Ev sahibi sergilediği futbolla gelecek vaad etti.

Venezia Etkisiz Başladı

Paolo Zanetti yönetiminde 3 Play Off maçından galibiyetle çıkarak Serie A Ligi biletini elde eden Venezia, Serie A Ligi’nde çıktığı ilk hafta Napoli’ye 2-0 kaybetti. Gianluca Busio, Tanner Tessmann, Arnór Sigurdsson, David Schnegg, Daan Heymans, Dor Peretz ve David Okereke’yi renklerine bağlayan konuk ekip, transfer hamlelerine rağmen, ilk haftanın en etkisiz performanslarından birini sergiledi. 23. Dakikadan itibaren 10 kişi oynamak zorunda kalan Napoli karşısında, hem skor olarak hem de oyun olarak iyi sinyaller vermeyen Venezia, Udinese deplasmanında da zayıf halkalar arasında gösteriliyor.

Maç Bilgileri

Udinese – Venezia Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 19.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Dacia Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

İki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Udinese’nin 11’i Belli mi?

Udinese’nin muhtemel kadrosu: Marco Silvestri, Nuytinck, Samir, Becao, Udogie, Molina, Makengo, Walace, Tolgay Arslan, Pereyra, Pusetto.

Venezia’nın ilk 11’i Belli mi?

Venezia’nın muhtemel kadrosu: Niki Maenpaa, Molinaro, Caldara, Ebuehi, Ceccaroni, Heymans, Fiordilino, Peretz, Di Mariano, Johnsen, Forte.

Juventus’a deplasmanda geçit vermeyen Udinese, evinde ağırladığı Venezia karşısında kazanacaktır. Ev sahibi ilk hafta rakibinin üzerinde bir sınav verdi.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.49

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 1.70

Maç Sonucu: 3-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Udinese evinde Pussetto, Molina ve Deulofeu’nun golleriyle kazandı. 3 golle 3 puana uzanan ev sahibi, Venezia karşısındaki performansıyla bizleri yanıltmadı.