Real Sociedad Levante İddaa Tahmini 28.08.2021

İspanya La Liga’da heyecan devam ediyor. Real Sociedad iç sahada, Levante ile karşı karşıya gelecek. Mücadele saat 20.30’da başlayacak ve Smart Spor kanalından canlı yayınlanacak.

Real Sociedad ve Levante arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Real Sociedad kazanır 1.60, beraberlik 4.35, Levante kazanır ise 5.55 olarak açıklanmış.

Real Sociedad Tek Golle Kazandı

Real Sociedad, yeni sezona mağlubiyet ile başlamıştı. La Liga’nın ilk haftasında Barcelona deplasmanına konuk olan Bask ekibi, sahadan 3-2’lik mağlubiyet ile ayrıldı. Mikel Oyarzabal’ın harika frikik golü, puan almalarına yetmedi. Geçtiğimiz hafta ise Anoeta’da Rayo Vallecano’yu konuk eden Real Sociedad, sahadan 1-0’lık galibiyet ile ayrıldı. Galibiyeti getiren gol, Mikel Oyarzabal’dan geldi. Maç boyunca etkili olan taraf Real Sociedad idi ve haklı bir galibiyet aldılar. Bu hafta Levante’yi konuk edecek Real Sociedad’ta Carlos Fernandez’in sakatlığı bulunuyor.

Levante Sürpriz Yaptı

Levante, ilk hafta Cadiz karşısında galibiyeti kaçırmıştı. Jose Luis Morales’in golüyle öne geçtiler ama skoru koruyamadılar ve 90+7’de yedikleri golle 1-1 berabere kaldılar. Geçtiğimiz hafta ise iç sahada Real Madrid’i konuk eden Paco Lopez’in ekibi, sahadan 3-3’lük beraberlik ile ayrıldı. Real Madrid’ten sürpriz bir şekilde puan almayı başardılar. 2 kez öne geçmelerine rağmen, skoru koruyamadıklarını belirtelim. Bu hafta Real Sociedad’a konuk olacak Levante’de önemli bir eksik bulunmuyor.

Maç Bilgileri

Real Sociedad – Levante Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.30’da Smart Spor kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Anoeta Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Real Sociedad’ta Carlos Fernandez’in sakatlığı bulunuyor.

Real Sociedad'ın ilk 11’i Belli mi?

Real Sociedad’ın muhtemel kadrosu: Alex Remiro, Zaldua, Gorka Elustondo, Diego Llorente, Nacho Monreal, Roberto Lopez, Ander Guevara, Martin Zubimendi, Portu, Oyarzabal, Alexander Isak

Levante'nin 11’i Belli mi?

Levante’nin muthtemel kadrosu: Aitor, Tono, Coke, Sergio Postigo, Ruben Vezo, Rober Pier, Mickael Malsa, Son, Ruben Rochina, Roger Marti, Jose Luis Morales

İddaa Tahmini

Real Sociedad, iç sahada ağır basıyor. Levante, hücumda 2 haftadır üretken ama Isak, Oyarzabal gibi kaliteli ayaklara karşı işleri zor. Real Sociedad’ın kazanacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.41

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 1.60

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Real Sociedad, tek golle 3 puanı aldı. İlk yarının sonlarına doğru bulduklar golle, 1-0 kazandılar.