Nice – Bordeaux İddaa Tahmini 28.08.2021

Nice ile Bordeaux, 28 Ağustos Pazar günü 18:00‘de karşı karşıya gelecek. Fransa Ligue 1‘in 4. hafta mücadelesi, beIN SPORTS HD 4 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

İddaa ve Bahis Tahmini

Bets10, Nice galibiyetine 1.65, beraberliğe 4.00, Bordeaux galibiyetine ise 5.50 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.89, 2.5 Alt 1.96 oran kazandırıyor.

Nice Etkisini Arttırıyor

Nice, Fransa Ligue 1’in 3. haftasında olaylı bir karşılaşmayı geride bıraktı. Sezona yeni hocası Christophe Galtier önderliğinde başlayan ve Calvin Stengs, Clair Todibo, Pablo Rosario, Mario Lemina, Melvin Bard ve Jean N’Guessan takviyeleriyle gücüne güç katan Nice, sezona durgun bir başlangıç yapsa da, kısa sürede etkili bir oyun planına kavuştu. Sezona Rennes beraberliğiyle başlayan ev sahibi, 2. Hafta son şampiyon Lille karşısında 4-0’lık skorla zafere ulaştı. 2. Haftaya damgasını vuran Nice, 3. Hafta ise ezeli rakibi Marsilya karşısına çıkarken, 49. Dakikada Dolberg’in golüyle 1-0 öne geçtiği mücadele, 71. Dakikada Payet ve taraftarlar arasında yaşanan olaylar nedeniyle yarıda kaldı. Son 2 hafta zorlu bir fikstürle karşı karşıya kalsa da, etkili futbolundan taviz vermeyen ekip, ligin en güven veren takımları arasında yer alıyor.

Bordeaux Galibiyete Hasret

Fransa Ligue 1 sahnesinde 3. Haftada geride kalırken, konuk ekip Bordeaux, yeni hocası Vladimir Petkovic yönetiminde henüz galibiyetle tanışamadı. İlk 3 haftadan 2 puan çıkarabilen Bordeaux, ilk hafta ligin yeni temsilcisi Clermont’a 2-0 mağlup olurken, son 2 haftayı ise Angers ve Marsilya beraberlikleriyle tamamladı. Marsilya karşısında 2-0 geriden gelerek skoru 2-2’ye getiren Bordeaux, Angers karşısında ise Mara ile üstünlük golünü bulmasına karşın, skoru sadece 28 dakika koruyabildi. Bordeaux cephesinde Petkovic hamleside kötü gidişata çare olmadı.

Maç Bilgileri

Nice – Bordeaux Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS HD 4 ekranlarından Türkiye saati ile 18.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Benoit Bastien. Mücadele Allianz Riviera Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Nice takımında Atal, Claude-Maurice, Guessand, Schneiderlin, Stengs ve Trouillet Bordeaux cephesinde ise Baysse’nin sakatlığı bulunuyor.

Nice’in ilk 11’i Belli mi?

Nice’in muhtemel kadrosu: Walter Benitez, Todibo, Attal, Dante, Bard, Boudaoui, Rosario, Lemina, Kluivert, Dolberg, Gouiri.

Bordeaux’un ilk 11’i Belli mi?

Bordeaux’un muhtemel kadrosu: Benoit Costil, Mexer, Koscielny, Mangas, Mensah, Kwateng, Basic, Sissokho, Otavio, Kalu, Hwang.

Transfer döneminin en etkili takımları arasında yer alan ve yeni sezona iyi başlayan Nice, özellikle son 2 haftada sergilediği futbolun ardından, galibiyet adına denenmeye değer taraf.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.45

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 1.65

Maç Sonucu: 4-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Fransa Ligue 1’de Nice etkisi devam ediyor. Son haftayı 4 farklı galibiyetle noktalayan Galtier’in öğrencileri, hem skor tabelasında, hem de 90 dakika boyunca sahada sergilediği futbolla bizleri yanıltmadı.