Tottenham Watford İddaa Tahmini 29.08.2021

İngiltere Premier Lig’te sezona 2’de 2 ile başlayan Tottenham evinde, Watford ile karşılaşacak. Mücadele saat 16.00’da başlayacak ve S SPORT kanalından ekranlara gelecek.

Tottenham bugün Watford karşısında maçın favorisi. Bets10 oranlarını ele alırsak ev sahibi Tottenham galibiyetine 1.43, beraberlik tercihine 4.75, Watford galibiyetine 8.30 oran veriyor.

Tottenham İyi Başladı

Tottenham, Nuno Espirito yönetiminde yeni sezona harika başladı. Premier Lig’in ilk haftasında Manchester City’i konuk eden Tottenham, Son’un golüyle 1-0 kazandı ve 3 puanı kaptı. Geçtiğimiz hafta ise Wolverhampton deplasmanında da tek golle 1-0 kazanan Tottenham, ilk 2 maçta 6 puan topladı ve zirveye ortak oldu. Premier Lig’te 2’de 2 yapan 5 takımdan biriler. Kane, hafta içi yaptığı açıklama ile takımda kalacağını açıkladı. Tottenham adına Kane’in takımda kalışı, son derece önemli bir gelişme. Hafta içi ise Konferans Ligi’nde Pacos Ferreira’yı 3-0 ile geçen Tottenham, gruplara kalmayı başardı.

Watford Sürpriz Peşinde

Watford, bildiğimiz gibi Premier Lig’in bu sezon yeni takımlarından biri. Ligin ilk haftasında sürpriz yapan Watford, Aston Villa’yı 3-2 mağlup etmeyi başarmıştı. Geçtiğimiz hafta ise Brighton deplasmanından puansız döndüler ve sahadan 2-0’lık mağlubiyet ile ayrıldılar. Geçtiğimiz hafta Fenerbahçe’den Ozan Tufan’ı kadrosuna katan Watford, orta sahasını güçlendirmeye devam ediyor. Geçen sezon Galatasaray forması giyen Peter Etebo’da Watford kadrosunda yer alıyor. Bu hafta Tottenham’a konuk olacak Watford’ta Joao Pedro’nun sakatlığı bulunuyor.

Maç Bilgileri

Tottenham – Watford Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 16.00’da başlayacak ve S SPORT kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Tottenham Hotspur Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Watford’ta Joao Pedro’nun sakatlığı bulunuyor.

Tottenham'ın ilk 11’i Belli mi?

Tottenham’ın muhtemel kadrosu: Lloris, Tanganga, Davinson Sanchez, Eric Dier, Reguilon, Hojbjerg, Sissoko, Lucas Moura, Ndombele, Son, Kane

Watford'un ilk 11’i Belli mi?

Watford’un muhtemel kadrosu: Daniel Bachmann, Kiko Femenia, Troost-Ekong, Craig Cathcart, Danny Rose, Peter Etebo, Tom Cleverley, Imran Louza, Ismaila Sarr,Cucho Hernandez, Emmanuel Dennis

İddaa Tahmini

Tottenham, maçın net favorisi. İlk 2 maçta 6 puan topladılar ve gol de yemediler. Watford karşısında, rahat bir galibiyet alırlar.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.29

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 1.43

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Tottenham, üst üste 3. galibiyetini aldı. Nuno Espirito yönetiminde, Premier Lig’te 3’te 3 ile gidiyorlar.