Burnley Leeds United İddaa Tahmini 29.08.2021

İngiltere Premier Lig’te Pazar günü 3 maç oynanacak. Burnley evinde, Leeds United’ı konuk edecek. Karşılaşma saat 16.00’da başlayacak ve S SPORT Plus kanalından yayınlanacak.

Burnley ve Leeds United arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Burnley kazanır 3.05, beraberlik 3.45, Leeds United kazanır ise 2.40 olarak açıklanmış.

Burnley’in Puanı Yok

Burnley, yeni sezona üst üste mağlubiyetler ile başladı. Premier Lig’in ilk haftasında Brighton’ı konuk eden Burnley, 1-0 öne geçtiği maçtan 2-1’lik yenilgi ile ayrılmıştı. Geçtiğimiz hafta ise Anfield’ta Liverpool ile karşılaşan Sean Dyche’ın ekibi, bu karşılaşmadan da puansız döndü ve 2-0 mağlup oldu. Özellikle ilk yarıda pozisyonlar buldular ama kaleci Alisson’u geçemediler. İlk 2 haftada puan alamayan Burnley, bu hafta Leeds United karşısında sürpriz arayacak.

Leeds United’tan 1 Puan

Leeds United’ta sezona mağlubiyet ile başlayan takımlardan biriydi. Premier Lig’in ilk haftasında Manchester United’a konuk olan Bielsa’nın öğrencileri, sahadan 5-1’lik mağlubiyet ile ayrıldı. Geçtiğimiz hafta ise Elland Road’ta Everton’ı konuk ettiler ve bu karşılaşmadan 2-2’lik beraberlik ile ayrıldılar. Everton karşısında 2 kez geriye düşen Leeds United, maçtan kopmadı ve sezonun ilk puanını aldı. Bu hafta Burnley’e konuk olacak Leeds United’ta önemli bir eksik bulunmuyor.

Maç Bilgileri

Burnley – Leeds United Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 16.00’da başlayacak ve S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Turf Moor Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Burnley'in ilk 11’i Belli mi?

Burnley’in muhtemel kadrosu: Nick Pope, Charlie Taylor, Ben Mee, Phil Bardsley, Matthew Lowton, Tarkowski, Westwood, Gudmundsson, McNeil, Ashley Barnes, Chris Wood

Leeds United'ın ilk 11’i Belli mi?

Leeds United’ın muhtemel kadrosu: Meslier, Luke Ayling, Liam Cooper, Diego Llorente, Pascal Struijk, Junior Firpo, Stuart Dallas, Raphinha, Rodrigo, Jack Harrison, Patrick Bamford

İddaa Tahmini

Burnley, sezona kötü başladı. İlk 2 haftada puan alamadılar. Leeds United’ın futbolu, Burnley’e nazaran daha umut veriyor. Leeds United’ın kazanabileceğini düşünüyorum.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 2.02

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 2.40

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Burnley’de galibiyet hasreti 3 maça çıktı. Turf Moor’da konuk ettikleri Leeds United ile 1-1 berabere kaldılar.