UEFA Avrupa Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Atalanta Marsilya İddaa Tahmini 09.05.2024

Atalanta sahasında Marsilya‘yı konuk edecek. UEFA Avrupa Ligi Yarı Final eşleşmesinin rövanşı, 9 Mayıs Perşembe akşamı Türkiye saati ile 22:00’de sahne alıyor. Gewiss Stadı’nın ev sahipliği yapacağı mücadele, EXXEN platformundan canlı yayınlanacak.

Bets10, Atalanta galibiyetine 1.80, beraberliğe 3.85, Marsilya galibiyetine ise 4.60 oran belirlemiş durumda. Bets10 sitesinin hazırladığı özel oran fırsatlarında ise rövanşta Atalanta Kazanır seçeneğini tercih ederek, 30.00 oran kazanabilirsiniz.

Atalanta Beraberlikle Yetindi

İtalya Serie A Ligi’nde 3’te 3 yapmayı başaran Atalanta, UEFA Avrupa Ligi’nde ise final için mücadele veriyor. Gian Piero Gasperini ve öğrencileri, şampiyonluğun favorisi Liverpool’u elemeyi başararak, Avrupa sahnesinde dikkat çekmeyi başaran Atalanta, Marsilya eşleşmesinin ilk maçında ise deplasmandan 1-1’lik beraberlikle döndü. Son haftalarda attığı gollerle dikkat çeken Gianluca Scamacca takımını 1-0 öne geçirmeyi başarırken, üstünlüğü sadece 10 dakika koruyabilen ev sahibi, geri kalan dakikalarda ise eşitliği korudu. Özellikle ikinci yarıyla birlikte Marsilya’ya karşı zor anlar yaşamalarına rağmen, deplasmandan iyi bir sonuçla dönüyorlar. Avrupa dönüşünde Salernitana deplasmanından 3 puanı 2-1’lik galibiyetle almayı başaran Atalanta, son haftalarda çok formda. Bu sezon özellikle iç sahada taraftar desteğiyle iyi performanslar sergileyen ev sahibi, turu geçmek için sahaya çıkıyor.

Marsilya Dinlenme Fırsatı Buldu

UEFA Avrupa Ligi’nin yarı final eşleşmesinde geçen hafta Atalanta karşısına çıkan Marsilya, özellikle ikinci yarıda rakibine kurduğu baskıyı gole çeviremedi ve iç sahada 1-1’lik beraberlikle sahadan ayrılırken, avantajı rakibine teslim etti. İlk yarıya daha iyi başlayan ve 1-0 öne geçen taraf Atalanta olurken, golün 10 dakika sonrasında Chancel Mbemba uzaktan attığı müthiş golle skoru dengeye getirdi. İlk yarı istediği oyunu ortaya koyamayan Gasset ve öğrencileri, ikinci yarıda ise Atalanta’ya karşı net fırsatlardan yaralanamadı. İtalya deplasmanında galibiyet arayacak olan Marsilya, geçen hafta Fransa Ligue 1’i bay geçti ve UEFA Avrupa Ligi hazırlıklarına devam etti. Rakibi kısa bir süre önce İtalya Serie A Ligi’nde 90 dakika mücadele ederken, Marsilya ise dinlenerek deplasmana geliyor. Gasset göreve geldikten sonra hem Fransa Ligue 1 hem de UEFA Avrupa Ligi’nde etkili olmayı başaran Marsilya, bu etkisini final biletiyle taçlandırmak istiyor.

Atalanta – Marsilya Maç Bilgileri

Atalanta – Marsilya Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 22.00’de canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Gewiss Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Atalanta’da bu hafta Sead Kolasinac, Rafael Toloi ve Emil Holm’un sakatlıkları devam ediyor. Marsilya cephesinde Bamo Meite, Bilal Nadir ve Valentin Rongier’in sakatlıkları devam ediyor.

Atalanta’nın 11’i Belli mi?

Atalanta’nın muhtemel kadrosu: Marco Carnesecchi, Matteo Ruggeri, Berat Djimsiti, Aleksey Miranchuk, Ademola Lookman, El Bilal Toure, Charles De Ketelaere, Mario Pasalic, Ederson, Teun Koopmeiners, Gianluca Scamacca.

Marsilya’nın 11’i Belli mi?

Marsilya’nın muhtemel kadrosu: Pau Lopez, Ulisses Garcia, Chancel Mbemba, Amine Harit, Pape Gueye, Leonardo Balerdi, Jordan Veretout, Geoffrey Kondogbia, Renan Lodi, Vitinha, Pierre Aubameyang.

İddaa Tahmini

UEFA Avrupa Ligi’nde bu sezon sürpriz galibiyetlere imza atan Atalanta, Liverpool zaferiyle dikkat çekiyor. Deplasmanda kaybetmeyerek avantajı rakibinin ellerinden almayı başaran Atalanta, bu hafta taraftarı önünde final şansını kaçırmayacak ve 90 dakikayı galibiyetle noktalamayı başaracaktır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.55

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 30.00

Maç Sonucu: 3-0

Maç Sonu Editör Yorumu: UEFA Avrupa Ligi’nde final biletini cebine koyan Atalanta oldu. İlk maç beraberlikle sona ererken, Gasperini ve öğrencileri iç sahadan aldığı rahat galibiyetle, Marsilya engelini geçti. Ev sahibi 3 golle kazanırken, kalesinde ise gole geçit vermedi. Kazananları tebrik ederiz.