UEFA Konferans Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Olympiakos Aston Villa İddaa Tahmini 09.05.2024

9 Mayıs Perşembe akşamı İddaa fikstüründe bizleri UEFA Avrupa Konferans Ligi Yarı Final Turu‘nun rövanşı bekliyor. Olympiakos‘un sahasında Aston Villa‘yı konuk edecek mücadele, Türkiye saati ile 22:00’de sahne alıyor. Maçın yayın ekranı ise EXXEN platformu.

Bets10, Olympiakos galibiyetine 3.60, beraberliğe 4.00, Aston Villa galibiyetine ise 1.98 oran belirlemiş durumda. Bets10 sitesinin takipçilerine sunduğu özel oran fırsatlarında ise Aston Villa Kazanır seçeneğini tercih ederek, Konferans Ligi’nde 30.00 oran kazanabilirsiniz.

Olympiakos Kapıyı Araladı

Olympiakos, UEFEA Avrupa Konferans Ligi’nde sürprizlerine devam ediyor. Fenerbahçe eşleşmesinden zaferle çıkmayı başaran Jose Luis Mendilibar’ın öğrencileri, Aston Villa eşleşmesinin ilk maçını ise deplasmanda 4-2’lik skorla kazandı. Son 8 takım içerisinde şampiyonluk şansı en düşük takımla arasında gösterilen ev sahibi, önce Fenerbahçe ardından şampiyonluğun en büyük favorisi Aston Villa’ya karşı kritik galibiyetlere imza attı. Final kapısını aralayan Olympiakos cephesinde, ilk maça damga vuran isim 3 golle Ayoub El Kaabi oldu. 2-0 öne geçtikten sonra skor 2-2’ye gelse de, ev sahibi gollerine hız kesmeden devam etti. İngiliz ekibine karşı deplasmanda harika bir sınav verdiler. İç sahada büyük bir avantajla Aston Villa’ya karşı mücadele edecek olan Yunanistan temsilcisi, Süper Lig’de şampiyonluk umutlarını büyük ölçüde kaybetti ve sezonun geri kalanı için rotasını tamamen Konferans Ligi’ne çevirdi.

Aston Villa İşini Zora Soktu

İngiltere Premier Ligi’nin son 2 haftasında 5 puan kaybeden Aston Villa, UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde ise iç sahada konuk ettiği Olympiakos’a karşı 4-2’lik mağlubiyetten kurtulamadı. Son haftalara kadar Unia Emery yönetiminde hem İngiltere Premier Lig hem de UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde damga vuran takımlar arasında yer almayı başaran konuk ekip, son düzlükte ise düşüşe geçti. Premier Lig’de 4. sıradaki yerini korumaya devam eden Aston Villa, 4-2’nin rövanşında Yunanistan deplasmanına konuk oluyor. İlk maçta 2-0 geriden gelerek skoru 2-2’ye kadar getirmeyi başaran Emery ve öğrencileri, bu sezon ilk kez bir maçta bu kadar fazla savunmada açık vermesine rağmen, beraberliği yakaladı. Galibiyet golü için oyunu rakip yarı sahaya yıkmayı başarsalar da, maçın sonunda 4-2’li mağlubiyetten kurtulamadı. Şampiyonluğun en güçlü adayı olan Aston Villa, 4-2’nin rövanşında final biletini cebine koymak istiyor. İşleri oldukça zor olsa da, bunu başarabilecek güçte olduklarını sezon boyunca bizlere gösterdiler.

Olympiakos – Aston Villa Maç Bilgileri

Olympiakos – Aston Villa Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 22.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Karaiskakis Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Olympiakos cephesinde önemli bir eksik bulunmuyor. Aston Villa’da ise Alex Moreno, Tyrone Mings, Morgan Rogers, Boubacar Kamara, Jacob Ramsey, Emiliano Buendia ve Nicolo Zaniolo’nun sakatlıkları bulunuyor.

Olympiakos 'un ilk 11’i Belli mi?

Olympiakos’un muhtemel kadrosu: Konstantinos Tzolakis, Omar Richards, Nelson Abby, Panagiotis Retsos, Rodine, Andre Horta, Santiago Hezze, Gelson Martins, Georgios Masouras, Stevan Jovetic, Ayoub El Kaabi.

Aston Villa'nın ilk 11’i Belli mi?

Aston Villa’nın muhtemel kadrosu: Emiliano Martinez, Lucas Digne, Pau Torres, Ezri Konsa, Matty Cash, Douglas Luiz, Jhon Duran, John McGinn, Moussa Diaby, Leon Bailey, Ollie Watkins.

İddaa Tahmini

İlk maçta beklenilen etkiyi gösteremeyen ve final şansını zora sokan Aston Villa, son haftalarda başlayan kötü gidişata son vermek istiyor. Yunanistan deplasmanında en az 2 farkla kazanmak zorunda olan İngiliz ekibi, ilk maçta yaptığı hataları yapmayacak ve şampiyonluğun favorisi olarak Olympiakos’u deplasmandan mağlup etmeyi başaracaktır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.75

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 30.00

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Finalin sürpriz takımı Olympiakos oldu. Ev sahibi Aston Villa’ya karşı deplasmandan aldığı galibiyetin ardından, iç sahada bir kez daha kazandı. Ayoub El Kaabi 2 maçta toplam 5 gole imza atarak, tura damga vurdu. Yunanistan ekibi, zorlu engeli geçerek şampiyonluk yolunda dev bir adım attı.