Günün İddaa Kuponu 29.08.2021

Herkese merhaba. 29 Ağustos Pazar günü için bülten oldukça yoğun. Günün öne çıkan maçlarından oluşan 3 maçlık bir kupon hazırladım. Bol şanslar.

Burnley – Leeds United: MS 2, 2.02 (iddaa) – 2.40 (Bets10) ; Burnley, yeni sezona üst üste mağlubiyetler ile başladı. Premier Lig’in ilk haftasında Brighton’ı konuk eden Burnley, 1-0 öne geçtiği maçtan 2-1’lik yenilgi ile ayrılmıştı. Geçtiğimiz hafta ise Anfield’ta Liverpool ile karşılaşan Sean Dyche’ın ekibi, bu karşılaşmadan da puansız döndü ve 2-0 mağlup oldu. Özellikle ilk yarıda pozisyonlar buldular ama kaleci Alisson’u geçemediler. İlk 2 haftada puan alamayan Burnley, bu hafta Leeds United karşısında sürpriz arayacak. Leeds United’ta sezona mağlubiyet ile başlayan takımlardan biriydi. Premier Lig’in ilk haftasında Manchester United’a konuk olan Bielsa’nın öğrencileri, sahadan 5-1’lik mağlubiyet ile ayrıldı. Geçtiğimiz hafta ise Elland Road’ta Everton’ı konuk ettiler ve bu karşılaşmadan 2-2’lik beraberlik ile ayrıldılar. Everton karşısında 2 kez geriye düşen Leeds United, maçtan kopmadı ve sezonun ilk puanını aldı. Bu hafta Burnley’e konuk olacak Leeds United’ta önemli bir eksik bulunmuyor. Burnley, sezona kötü başladı. İlk 2 haftada puan alamadılar. Leeds United’ın futbolu, Burnley’e nazaran daha umut veriyor. Leeds United’ın kazanabileceğini düşünüyorum.

Giresunspor – Trabzonspor: MS 2, 1.52 (iddaa) – 1.78 (Bets10) ; Giresunspor, bu sezon Süper Lig’in yeni takımlarından biri. Ligin ilk haftasında, iç sahada Galatasaray’ı konuk eden Giresunspor, sahadan 2-0’lık mağlubiyet ile ayrılmıştı. Geçtiğimiz hafta ise Kasımpaşa deplasmanında da aynı skor ile kaybettiler. İlk 2 maçta hiçbir varlık gösteremeyen Karadeniz ekibi, Süper Lig’in en vasat kadrolarından birine sahip. Bu sezon ilk 2 haftada gösterdikleri performans ile, Süper Lig’te kalma ihtimalleri çok düşük. Bu hafta Trabzonspor’u konuk edecek Giresunspor’da önemli bir eksik bulunmuyor. Trabzonspor’un Avrupa macerası sona erdi. Hafta içi Avrupa Konferans Ligi’nde Roma’ya konuk olan Bordo Mavililer, rakibine 3-0 mağlup oldu. 2-1’in rövanşında 3-0 kaybeden Trabzonspor, Konferans Ligi’ne veda etti. Süper Lig’te ise sezona iyi bir giriş yapan Abdullah Avcı’nın öğrencileri, ilk hafta Yeni Malatyaspor’u 5-1, geçtiğimiz hafta ise Sivasspor’u 2-1 mağlup etti. Takıma çabuk adapte olan Gervinho, Trabzonspor’un en dikkat çeken isimlerinden biri diyebiliriz. Bu hafta Giresunspor’a konuk olacak Trabzonspor’da Dorukhan Toköz’ün sakatlığı devam ediyor. Trabzonspor, maçın net favorisi. Süper Lig’te ilk 2 haftada, puanı ve golü bulunmayan Giresunspor’u mağlup ederler.

Cadiz – Osasuna: 2.5 ALT, 1.42 (iddaa) – 1.53 (Bets10) ; Cadiz, sezonun ilk haftasına beraberlik ile başlayan takımlardan biriydi. İç sahada konuk ettikleri Levante ile 1-1 berabere kaldılar. 90+7’de buldukları golle, Levante’den puan almayı başardılar. Geçtiğimiz hafta ise Benito Villamarin’de Real Betis ile karşılaşan Alvaro Cervera’nın öğrencileri, bu karşılaşmadan da 1-1’lik beraberlik ile ayrıldı. Favori olmadıkları 2 maçta alınan 2 puan, Cadiz adına önemli. Bu hafta Osasuna’yı konuk edecek Cadiz’de Jon Ander Garrido’nun sakatlığı bulunuyor. Osasuna’da yeni sezona üst üste beraberlikler ile başladı. Ligin ilk haftasında Espanyol ile karşılaşan Jagoba Arrasate’nin öğrencileri, sahadan golsüz beraberlik ile ayrıldı. Geçtiğimiz hafta ise El Sadar’da bu kez Celta Vigo’yu konuk ettiler ve o karşılaşmadan da golsüz beraberlik ile ayrıldılar. İlk 2 maçtan da 0-0’lık eşitlik ile ayrılan Osasuna, gol yollarında sorun yaşıyor. Celta Vigo karşısında, maçın başından sonuna dek üstün oynadılar ama Celta Vigo kalecisini geçemediler. Şanssız bir beraberlik aldılar diyebiliriz. Maç öncesinde Osasuna’da Ante Budimir’in sakatlığı bulunuyor. Osasuna’nın ilk 2 maçı golsüz eşitlik ile sonuçlandı. Hücumda sorun yaşıyorlar. Ante Budimir’de sakat. Düşük tempolu ve az gollü bir maç olur. Tercihim 2.5 gol altı.

Toplam İddaa Oranı: 4.35

Bets10 Bahis Oranı: 6.53