Günün İddaa Kuponu (2) 29.08.2021

29 Ağustos Pazar günü bülteninden 1 Süper Lig, 1 Premier Lig ve 1 La Liga maçlarından oluşan 3 maçlık kuponum hazır. Bol şanslar.

Wolverhampton – Manchester United: MS 2, 1.59 (iddaa) – 1.85 (Bets10) ; Wolverhampton, yeni sezona pek iyi başlayamadı. Ligin ilk haftasında King Power’da Leicester City’e konuk olan Kurtlar, sahadan 1-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. Geçtiğimiz hafta ise iç sahada Tottenham’ı konuk ettiler ve bu karşılaşmadan da 1-0’lık mağlubiyet ile ayrıldılar. İlk 2 maçta gol atmayı başaramayan Bruno Lage’ın öğrencileri, henüz puan almayı da başaramadı. Adama Traore, 2 maçta da kaçırdığı net fırsatlarla dikkat çekti. Bu hafta Manchester United’ı konuk edecek Wolverhampton’ı zor bir 90 dakika bekliyor. Manchester United, Premier Lig’in ilk haftasında farklı bir galibiyet almıştı. Old Trafford’ta konuk ettikleri Leeds United’ı 5-1 ile geçtiler. Geçtiğimiz hafta ise Southampton’a konuk olan Solskjaer’in ekibi, bu karşılaşmadan ise 1-1’lik beraberlik ile döndü. Greenwood’un golüyle 1 puanı kurtaran Kırmızı Şeytanlar, ilk 2 haftada 4 puan topladı. Özellikle Pogba’nın 2 maçta da gösterdiği performans çok etkileyiciydi. Bu hafta Wolverhampton’a konuk olacak Manchester United’ta Alex Telles ve Marcus Rashford’un sakatlıkları devam ediyor. Wolverhampton, ligde henüz gol atamadı. Üstelik 2 maçtan da mağlubiyet ile ayrıldılar. Manchester United, sezona daha iyi başladı. Kaliteli bir kadroları var ve Wolverhampton’ı yenecek güçteler.

Sivasspor – Göztepe: 2.5 ALT, 1.67 (iddaa) – 1.88 (Bets10) ; Sivasspor, sezona hiç iyi başlamadı. Süper Lig’te üst üste mağlubiyetler alan Sivasspor, Konferans Ligi’nden de elenmiş oldu. Süper Lig’te ilk 2 haftada Konyapsor’a 1-0, Trabzonspor’a ise 2-1 kaybeden Rıza Çalımbay’ın öğrencileri, puansız olarak düşme hattında yer alıyor. Hafta içi ise 2-1’in rövanşında Kopenhag’a konuk olan Yiğidolar, bu karşılaşmadan da 5-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı ve Konferans Ligi’ne veda etti. Bu hafta Göztepe’yi konuk edecek Sivasspor’da Pedro Henrique’nin sakatlığı devam ediyor. Göztepe, Süper Lig’in ilk haftasından 1 puan ile ayrılmıştı. Konuk oldukları Antalyaspor ile 1-1 berabere kaldılar. Oyun anlamında 2. Yarıda daha etkili olduklarını söyleyebiliriz. Geçtiğimiz hafta ise iç sahada, Yeni Malatyaspor karşısında kazanmaları bekleniyordu ama beklenen olmadı. Yeni Malatyaspor’a 1-0 kaybettiler. Süper Lig’te ilk 2 maçta sadece 1 puan toplayabilen Ünal Karaman’ın öğrencileri, Sivasspor deplasmanında kazanarak, sezonun ilk 3 puanını almayı hedefliyor. Maç öncesinde Göztepe’de önemli bir eksik bulunmuyor. Taraf bahsi açısından zor bir maç. Sivasspor, fazlasıyla yorgun. Hücumda da çok fazla üretken değiller. Göztepe’de ilk 2 maçta sadece 1 gol atabildi. Az gollü ve düşük tempolu bir maç bekliyorum. Tercihim 2.5 gol altı.

Rayo Vallecano – Granada: 2.5 ALT, 1.52 (iddaa) – 1.67 (Bets10) ; Rayo Vallecano, La Liga’nın bu sezon yeni takımlarından biri. Ligin ilk haftasında Sevilla’ya konuk olan Rayo Vallecano, sahadan 3-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. Maçın ilk yarısında 10 kişi kalmaları, tüm dengeleri bozmuştu. Geçtiğimiz hafta ise Anoeta’da Real Sociedad’a konuk olan Andoni Sagarna’nın ekibi, bu karşılaşmadan da 1-0’lık mağlubiyet ile döndü. İlk 2 haftada gol atmayı başaramayan Rayo Vallecano, puansız olarak son sırada yer alıyor. Granada, sezona üst üste beraberlikler ile başladı. Ligin ilk haftasında Villarreal deplasmanına konuk olan Robert Moreno’nun öğrencileri, sahadan golsüz beraberlik ile ayrıldı. Los Carmenes’te sürpriz bir sonuç aldılar diyebiliriz. Geçtiğimiz hafta ise iç sahada Valencia’yı konuk eden Granada, 1-0 öne geçtiği maçta, üstünlüğünü koruyamadı ve 1 puana razı oldu. Valencia ile 1-1 berabere kaldılar. Valencia kalecisi Giorgi Mamardasvili’yi bir türlü geçemediler. Bu hafta Granada’da Neyder Lozano’nun sakatlığı devam ediyor. Rayo Vallecano, ilk 2 maçta gol atamadı ve puanları yok. Granada’da ilk haftalarda hücum anlamında pek üretken değil. Bu karşılaşmada 3 gol barajını aşılmayacağını düşünüyorum.

Toplam İddaa Oranı: 4.03

Bets10 Bahis Oranı: 5.80