Günün İddaa Kuponu (3) 29.08.2021

29 Ağustos Pazar günü için en güvendiğim 3 maçı sizler için derledim. Günün banko kuponu karşınızda. Bol şanslar dilerim.

Barcelona – Getafe: MS 1, 1.27 (iddaa) – 1.43 (Bets10) ; Ronald Koeman’ın ekibi Barcelona, yeni sezona 3 puan ile başlamıştı. Ligin ilk haftasında konuk ettikleri Real Sociedad’ı 4-2 mağlup etmeyi başardılar. Braithwaite önderliğinde kazanan Barcelona, geçtiğimiz hafta ise San Mames Barria’da 1 puana razı oldular. Athletic Bilbao ile 1-1 berabere kalan Barcelona, ilk 2 haftada 4 puan topladı. Bilbao deplasmanında, Barcelona’ya 1 puanı getiren gol ise yeni transfer Memphis Depay’dan geldi. Bu hafta Getafe’yi konuk edecek Barcelona, maçın net favorisi. Maç öncesinde Ansu Fati, Sergio Agüero ve Ousmane Dembele’nin sakatlıkları bulunuyor. Getafe, La Liga’ya üst üste mağlubiyetler ile başladı. Ligin ilk haftasında Valencia’ya konuk oldular ve 1-0 kaybettiler. Valencia, maçın başında 10 kişi kaldı ama Getafe, etkisiz bir performans göstererek puan almayı başaramadı. Geçtiğimiz hafta ise dramatik bir mağlubiyet yaşayan Michel’in ekibi, 90+4’te yediği golle, Sevilla’ya 1-0 kaybetti. İlk 2 haftada gol atamayan ve puan alamayan Getafe, 18. Sırada yer alıyor. Maç öncesinde Getafe’de Marc Cucurella’nın sakatlığı var. Barcelona’dan rahat bir galibiyet bekliyorum. Getafe, henüz gol bile atamadı. İlk 2 haftada çok etkisiz kaldılar. Barcelona, kazanan taraf olur.

Tottenham – Watford: MS 1, 1.29 (iddaa) – 1.43 (Bets10) ; Tottenham, Nuno Espirito yönetiminde yeni sezona harika başladı. Premier Lig’in ilk haftasında Manchester City’i konuk eden Tottenham, Son’un golüyle 1-0 kazandı ve 3 puanı kaptı. Geçtiğimiz hafta ise Wolverhampton deplasmanında da tek golle 1-0 kazanan Tottenham, ilk 2 maçta 6 puan topladı ve zirveye ortak oldu. Premier Lig’te 2’de 2 yapan 5 takımdan biriler. Kane, hafta içi yaptığı açıklama ile takımda kalacağını açıkladı. Tottenham adına Kane’in takımda kalışı, son derece önemli bir gelişme. Hafta içi ise Konferans Ligi’nde Pacos Ferreira’yı 3-0 ile geçen Tottenham, gruplara kalmayı başardı. Watford, bildiğimiz gibi Premier Lig’in bu sezon yeni takımlarından biri. Ligin ilk haftasında sürpriz yapan Watford, Aston Villa’yı 3-2 mağlup etmeyi başarmıştı. Geçtiğimiz hafta ise Brighton deplasmanından puansız döndüler ve sahadan 2-0’lık mağlubiyet ile ayrıldılar. Geçtiğimiz hafta Fenerbahçe’den Ozan Tufan’ı kadrosuna katan Watford, orta sahasını güçlendirmeye devam ediyor. Geçen sezon Galatasaray forması giyen Peter Etebo’da Watford kadrosunda yer alıyor. Bu hafta Tottenham’a konuk olacak Watford’ta Joao Pedro’nun sakatlığı bulunuyor. Tottenham, maçın net favorisi. İlk 2 maçta 6 puan topladılar ve gol de yemediler. Watford karşısında, rahat bir galibiyet alırlar.

Atletico Madrid – Villarreal:MS 1, 1.58 (iddaa) – 1.86 (Bets10) ; Son şampiyon Atletico Madrid, yeni sezona da oldukça iyi başladı. La Liga’da ilk 2 hafta geride kaldı ve 2 galibiyet almayı başaran Atletico Madrid, Sevilla ile liderliği paylaşıyor. Ligin ilk haftasında Celta Vigo’yu deplasmanda 2-1 ile geçen Diego Simeone’nin öğrencileri, geçtiğimiz hafta ise Wanda Metropolitno’da konuk ettiği Elche’yi 1-0 mağlup etti. Bu hafta iç sahada  Villarreal’i konuk edecek olan Atletico Madrid, maçın favorisi olarak gösteriliyor. Atletico Madrid’te Joao Felix’in sakatlığı bulunuyor. Villarreal, yeni sezona iyi başlayamadı. Ligin ilk haftasında La Ceramica’da Granada’yı konuk eden Villarreal, sahadan golsüz beraberlik ile ayrıldı. Geçtiğimiz hafta ise Espanyol deplasmanından da golsüz beraberlik ile döndüler. İlk 2 haftada 2 puan toplayabilen Unai Emery’nin öğrencileri, hücumda sorun yaşıyor. Gerard Moreno, tam anlamıyla hazır değil ve bu da Villarreal’in skor üretmesinde sorun yaratmaya başladı. Bu hafta Atletico Madrid’e konuk olacak Villarreal’de Daniel Parejo ve Samuel Chukwueze’nin sakatlıkları bulunuyor. Atletico Madrid, ilk 2 haftayı kayıpsız kapattı. Villarreal karşısında da maçın favorisiler. Villarrel, henüz hazır değil. Atletico Madrid’in kazanacağını düşünüyorum.

Toplam İddaa Oranı: 2.58

Bets10 Bahis Oranı: 3.80