Karadağ Letonya İddaa Tahmini 07.09.2021

Dünya Kupası 2022 Elemeleri G Grubu 6. Maçında, Karadağ ile Letonya karşı karşıya gelecek. Mücadelenin saat 21.45’te start alacağını belirtelim.

Karadağ ve Letonya arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Karadağ kazanır 1.38, beraberlik 5.00, Letonya kazanır ise 9.00 olarak açıklanmış.

Karadağ Kazanmak Zorunda

Karadağ’ın ilk 2 umutları zora girdi. Geçtiğimiz hafta Türkiye deplasmanına konuk olan Karadağ, 2-0 geriye düştüğü maçtan 2-2’lik beraberlik ile ayrılmıştı. Bu beraberliğin ardından ise Hollanda’ya konuk oldular ve 4-0 kaybettiler. Grupta oynadığı son 3 karşılaşmadan da galibiyet çıkartamayan Miodrag Radulovic’in ekibi, 7 puan ile 4. Sırada yer alıyor. Bu hafta Hollanda ve Türkiye’nin karşılaşacağını düşünürsek, Karadağ’ın kesinlikle kazanması gereken bir maç.

Letonya’dan Tek Galibiyet

Letonya, 3 gün önce karşılaştığı Norveç’ten puan almayı başaramadı. İç sahada konuk ettikleri Norveç’e 2-0 kaybettiler. Geçtiğimiz hafta ise Cebelitarık’ı 3-1 ile geçmeyi başaran Letonya, grupta ilk galibiyetini almayı başarmıştı. 4 puanı bulunan Dainis Kazakevics’in öğrencileri, grupta 5. Sırada yer alıyor. Bu hafta Karadağ’a konuk olacak Letonya’nın puan alabileceğini düşünmüyorum.

Maç Bilgileri

Karadağ – Letonya Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 21.45’te başlayacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Podgorica Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

İki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Karadağ'ın ilk 11’i Belli mi?

Karadağ’ın muhtemel kadrosu: Mijatovic, Radunovic, Lagator, Sofranac, Marusic, Vukcevic, Vesovic, Deni Hocko, Jovovic, Haksabanovic, Beqiraj

Letonya'nın ilk 11’i Belli mi?

Letonya’nın muhtemel kadrosu: Steinbors, Maksimenko, Oss, Dubra, Jurkovkis, Grjanznovs, Savalnikes, Uldirsis, Kamess, Ikaunikes, Fjodorovs

İddaa Tahmini

Letonya’nın bu deplasmandan puan alabileceğini düşünmüyorum. İlk 2 umutlarını korumak isteyen Karadağ, 3 puan almayı başarır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.25

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 1.38

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Mücadelede gol sesi çıkmadı. İki takımda sahadan 1’er puan ile ayrıldı.