Günün İddaa Kuponu 17.09.2021

Herkese merhaba. 17 Eylül Cuma günü için bülten oldukça yoğun. Günün öne çıkan maçlarından oluşan 3 maçlık bir kupon hazırladım. Bol şanslar.

Altay – Göztepe: KGVAR, 1.63 (iddaa) – 1.75 (Bets10) ; Altay’da mağlubiyet serisi 2 maça çıktı. Milli maç arasından önceki hafta Fenerbahçe’ye 2-0 kaybeden İzmir ekibi, geçtiğimiz hafta ise Konyaspor deplasmanında 3-1 ile boyun eğdi. Süper Lig’te oynadığı 4 maçta, 2 galibiyet ve 2 mağlubiyet yaşayan Mustafa Denizli’nin öğrencileri, bu hafta Göztepe’yi konuk edecek. Bu sezon oynadığı tüm maçlarda skor üretmeyi başaran Altay, bu hafta Göztepe karşısında kazanarak, moral bulmak istiyor. Göztepe, geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Süper Lig’te ilk galibiyetini 4. Haftada alabildiler. Geçtiğimiz hafta Başakşehir’i konuk eden İzmir ekibi, sahadan 2-1’lik galibiyet ile ayrıldı. 1-0 geriye düştüğü maçtan 3 puan almayı başaran Göztepe, yeni hocası Nestor El Maestro yönetiminde de ilk kez galibiyet sevinci yaşadı. Bu hafta Altay’a konuk olacak Göztepe’de Marko Mihojevic’in sakat olduğunu belirtelim. İki takımda hücumda üretken. Bu sezon iki takımında Süper Lig’te oynadığı 4 maçın 3’ünde karşılıklı goller atıldı. Yine gollü bir maç bekliyorum. İki takımda gol bulur.

Yeni Malatyaspor – Fatih Karagümrük: 2.5 ALT, 1.77 (iddaa) – 2.04 (Bets10) ; Yeni Malatyaspor, Süper Lig’te bu sezon oynadığı 4 karşılaşmada, 2 galibiyet ve 2 mağlubiyet yaşadı. Geçtiğimiz hafta konuk olduğu Beşiktaş deplasmanından 3-0’lık mağlubiyet ile dönen İrfan Buz’un ekibi, bu sezon 2. Yenilgisini yaşamış oldu. Trabzonspor ve Beşiktaş’a kaybeden Yeni Malatyaspor, Göztepe ve Gaziantep FK karşısında ise galibiyete uzandı. Bu hafta Fatih Karagümrük ile karşılaşacak olan Yeni Malatyaspor’da Karim Hafez’in sakatlığı sürüyor. Fatih Karagümrük, geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Süper Lig’te iç sahada konuk ettikleri Adana Demirspor’u 4-0 mağlup ettiler. Aleksandar Pesic’in önderliğinde 3 puanı alan İstanbul ekibi, puanını 7’ye yükseltti. Bu sezon Süper Lig’te sadece Beşiktaş’a kaybeden David Sassarini’nin öğrencileri, 7 puan ile 7. Sırada yer alıyor. Bu hafta Fatih Karagümrük’te Rayyan Bayina’nın sakatlığı sürüyor. Taraf bahsi açısından zor bir karşılaşma. Fatih Karagümrük, deplasmanda çok etkili değil. Son 2 deplasman maçında gol atamadılar ve 1 puan alabildiler. Yeni Malatyaspor’da hücumda üretken olamıyor. 3 gol barajı aşılmaz.

Newcastle United – Leeds United: 10 (ç), 1.40 (iddaa) – 1.69 (Bets10) ; Newcastle United’ın galibiyet hasreti sürüyor. Premier Lig’te 4 hafta geride kaldı ve Newcastle United, henüz galibiyet almayı başaramadı. Geçtiğimiz hafta Manchester United deplasmanına konuk olan Steve Bruce’un ekibi, sahadan 4-1’lik mağlubiyet ile ayrıldı. Üst üste 4 maçtır galibiyet alamayan Newcastle United, bu maçlarda sadece 1 puan toplayabildi. Bu hafta St. James Park’ta konuk edecekleri Leeds United karşısında da işleri kolay değil. Maç öncesinde Newcastle United’ta Martin Dubravka’nın sakatlığı var. Leeds United, geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Carrow Road’ta konuk ettikleri Liverpool’a 3-0 kaybettiler. Galibiyet hasreti 4 maça çıkan Leeds United, bu sezon sadece 2 puan toplayabildi. Deplasmanda oynadıkları son karşılaşmada Burnley ile 1-1 berabere kaldılar. Premier Lig’te henüz galibiyet alamayan Leeds United, üst üste 4 maçtır da kalesini gole kapatamıyor. Bu hafta Newcastle United ile karşılaşacak Leeds United’ta Pascal Struijk kart cezalısı. Newcastle United’ın bugün puan almasını bekliyorum. Leeds United’ın savunması güven vermiyor. Newcastle United, kaybetmez.

Toplam İddaa Oranı: 4.03

Bets10 Bahis Oranı: 6.03