Strasbourg – Metz İddaa Tahmini 17.09.2021

Fransa Ligue 1 sahnesinde 6. haftanın açılış mücadelesi, 17 Eylül Cuma akşamı, Strasbourg ile Metz arasında sahne alacak. Karşılaşmayı Bets10 sitesinden canlı izleyebilirsiniz.

İddaa ve Bahis Tahmini

De La Meinau Stadı’nın ev sahipliği yapacağı mücadelede Bets10, Strasbourg galibiyetine 1.85, beraberliğe 3.60, Metz galibiyetine ise 4.50 oran belirlemiş durumda.

Strasbourg Sezona Kötü Başladı

Fransa Ligue 1’de yeni sezonu Julien Stephane önderliğinde açan Strasbourg, ilk 5 haftayı 4 puanla kapattı ve sezona iyi başlamadı. Sadece Milli ara öncesi Brest karşısında maç kazanmayı başaran ekip, Milli ara dönüşü Lyon’a 3-1 kaybetti ve kötü performansına kaldığı yerden devam etti. 5 maçta 11 gol yiyen Strasbourg, ligin en zayıf savunma performanslarından birini sergiledi. Lyon karşısında 90. Dakikaya 3-0 geride giren ev sahibi, maçtaki tek golünü son saniyede penaltı ile buldu ve kötü savunma performansının yanında, pozisyon üretmekte zorlandı.

Metz Puan Kayıplarını Sürdürdü

Fransa Ligue 1’de ilk 5 haftanın tamamını puan kayıpları içerisinde geçiren Metz, 3 beraberlik, 2 mağlubiyetle Strasbourg deplasmanına konuk olacak. Konuk ekip özellikle savunmada oldukça kötü bir sezon geçiriyor. Maç başına en az 2 gol yiyen Metz, son olarak evinde ağırladığı Troyes’e 2-0 kaybetti ve Milli ara dönüşü toparlanmayı başaramadı. Attığı 6 gole karşılık, kalesinde 10 gole engel olamayan konuk ekip, gol atmayı başardığı hiçbir karşılaşmada mağlup olmadı. Sezonun ilk galibiyetini almayı hedefleyen Metz, bu hafta kendisi gibi formsuz bir rakiple karşılaşacak.

Maç Bilgileri

Strasbourg – Metz Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Bets10 sitesi üzerinden Türkiye saati ile 22:00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi E. Wattellier. Mücadele De la Meinau Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Strasbourg takımında Dion, Mothiba ve Sissoko sakat. Metz cephesinde ise Boulaya, Cabit, N’Doram ve Nguette’nin sakatlığı bulunuyor.

Strasbourg’un ilk 11’i Belli mi?

Strasbourg’un muhtemel kadrosu: Matz Sels, Anthony Caci, Perrin, Prcic, Mahame Siby, Bellegarde, Thomasson, Lienard, Mahame Siby, Gamerio, Ludovic.

Metz’in ilk 11’i Belli mi?

Metz’in muhtemel kadrosu: Alexandre Oukidja, Bronn, Centonze, Maiga, Udol, Alakouch, Sarr, Boubacar Traore, Pajot, Bassi, Niane.

Fransa Ligue 1 sahnesinde üst üste puan kayıpları yaşayan Strasbourg ve Metz, kabusa son vermek istiyor. İki takımda birbirlerinin savunma zafiyetlerini golle değerlendirecektir.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.77

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.96

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…