Hertha Berlin – Greuther Fürth İddaa Tahmini 17.09.2021

beIN SPORTS HD 3 ekranlarından 17 Eylül Cuma akşamı Türkiye saati ile 21:30′da naklen yayınlanacak olan Almanya Bundesliga‘nın 5. hafta mücadelesinde, Hertha Berlin ile Greuther Fürth karşı karşıya gelecek.

İddaa ve Bahis Tahmini

Bets10, Hertha Berlin galibiyetine 1.72, beraberliğe 4.00, Greuther Fürth galibiyetine ise 5.00 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.75, 2.5 Alt 1.99 oran kazandırıyor.

Serdar Attı Hertha Berlin Kazandı

Milli ara dönüşü Suat Serdar sahneye çıktı ve birbirinden güzel golleriyle, Hertha Berlin’in ilk galibiyetini kilit ismi oldu. Sezona Köln, Wolfsburg ve Bayern Münih mağlubiyetleriyle başlayan Pal Dardai’nin öğrencileri, özellikle savunmada kabus gibi bir sezon başlangıcı yaparken, Milli ara dönüşü sezonun ilk galibiyeti Bcohum deplasmanında 3-1’lik skorla geldi. En yakın rakiplerinden Bochum karşısında hataya yer vermeyen Hertha Berlin, bu hafta ligin en zayıf halkası Fürth ile evinde karşılaşacak.

Greuther Fürth Dibe Demir Attı

Almanya Bundesliga’nın yeni temsilcisi Greuther Fürth, Milli ara dönüşü toparlanmayı başaramadı ve ligin en zayıf halkası olarak ilk 4 haftayı noktaladı. İlk 4 haftada sadece 1 puanı bulunan konuk ekip, sadece Arminia Bielefeld ile berabere kalırken, Stuttgart, Mainz ve son olarak Wolfsburg’a farklı skorlarla kaybetti. Wolfsburg karşısında sadece maçın ilk bölümünde gol pozisyonuna girmeyi başaran Fürt, geri kalan dakikalarda oyunun tüm hakimiyetini rakibine kaptırdı ve 2-0 mağlup oldu. 4 maçta 11 gol yiyen ve en alt sırada yer alan Leitl’in öğrencileri, galibiyetten çok uzakta.

Maç Bilgileri

Hertha Berlin – Greuther Fürth Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 3 ekranlarından Türkiye saati ile 21.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Olympiat Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Hertha Berlin takımında Dardai, Jarstein, Jovetic, Klunter, Piatek, Plattenhardt ve Selke sakat. Greuther Fürth cephesinde ise Jung, Kehr ve Ngankam’ın sakatlığı bulunuyor.

Hertha Berlin’in ilk 11’i Belli mi?

Hertha Berlin’in muhtemel kadrosu: Alexander Schwolow, Stark, Mittelstadt, Zeefuik, Pekarik, Suat Sardar, Boateng, Ascacibar, Tousart, Cunha, Jastrzembski.

Greuther Fürth’ün ilk 11’i Belli mi?

Greuther Fürth’ün muhtemel kadrosu: Sascha Burchert, Hoogma, Meyerhofer, Bauer, Itter, Seufert, Seguin, Green, Adrian Fein, Nielsen, Hrgota.

Almanya Bundesliga’da geçtiğimiz hafta ilk galibiyetini alan Hertha Berlin, yükselişini en altı sıradaki Fürth karşısında galibiyetle sürdürecektir.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.52

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 1.72

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…