Manchester City Southampton İddaa Tahmini 17.09.2021

İngiltere Premier Lig’te heyecan devam ediyor. Son 4 maçtan galibiyet çıkartamayan Southampton deplasmanda, Manchester City’e konuk olacak. 17.00’de başlayacak karşılaşmayı S SPORT kanalından izleyebilirsiniz.

Manchester City bugün Southampton karşısında maçın net favorisi. Bets10 oranlarını ele alırsak ev sahibi Manchester City galibiyetine 1.15, beraberlik tercihine 8.65, Southampton galibiyetine 22.00 oran veriyor.

Manchester City 3 Maçtır Kazanıyor

Manchester City, geçtiğimiz haftayı 3 puan ile kapatmayı başardı. King Power’da Manchester City’i tek golle 1-0 mağlup ettiler ve galibiyet serisini devam ettirdiler. Premier Lig’te üst üste 3. Galibiyetini almayı başaran Guardiola’nın ekibi, bu hafta Southampton’ı konuk edecek. Son 3 maçta kalesini gole kapatmayı başaran Manchester City, Etihad’ta bu sezon oynadığı 2 maçı da 5-0 kazandı ve gol yemedi. Hafta içi ise Şampiyonlar Ligi’nde Leipzig’i 6-3 mağlup eden Manchester City, Southampton karşısında da 3 puan hedefinde.

Southampton’ın Galibiyeti Yok

Southampton, geçtiğimiz haftayı beraberlik ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada konuk ettikleri West Ham ile golsüz berabere kaldılar. Premier Lig’te bu sezon 3 paun sevinci yaşayamayan Southampton, son 4 karşılaşmadan galibiyet çıkartamadı. Üst üste 3 maçtır berabere kalan Hasenhüttl’ün ekibi, bu hafta Etihad’ta Manchester City’e konuk olacak. Maç öncesinde Southampton’da Theo Walcott ve Stuart Armstrong’un sakatlıkları bulunuyor.

Maç Bilgileri

Manchester City – Southampton Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 17.00’de başlayacak ve S SPORT kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Etihad Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Southampton’da Theo Walcott ve Stuart Armstrong’un sakatlıkları bulunuyor.

Manchester City'nin ilk 11’i Belli mi?

Manchester City’nin muhtemel kadrosu: Ederson, Kyle Walker, Ruben Dias, Aymeric Laporte, Zinchenko, Kevin De Bruyne, Rodrigo, Ferran Torres, Ryad Mahrez, Raheem SterlingGabriel Jesus

Southampton'ın ilk 11’i Belli mi?

Southampton’ın muhtemel kadrosu: McCarthy, Walker Peters, Vestergaard, Jack Stephens, Bednarek, Nathan Redmond, Ward Prowse, Mohamed Elyounoussi, Moussa Djenepeo, Adam Armstrong, Romain Perraud,

İddaa Tahmini

Manchester City, maçın net favorisi. Southampton engelini farklı geçeceklerdir.

İddaa Oranı: H1, Oran 1.33

Bets10 Oranı: H1, Oran 1.45

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Karşılaşmada gol sesi çıkmadı. Manchester City, Etihad’ta bu sezon ilk kez puan kaybı yaşadı.