Liverpool Crystal Palace İddaa Tahmini 17.09.2021

İngiltere Premier Lig’te bu sezon tek galibiyeti bulunan Crystal Palace deplasmanda, Liverpool’un konuğu olacak. 17.00’de başlayacak mücadele A SPOR kanalından takip edilebilecek.

Liverpool ve Crystal Palace arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Liverpool kazanır 1.22, beraberlik 7.10, Crystal Palace kazanır ise 13.50 olarak açıklanmış.

Liverpool Moralli

Liverpool’da moraller yerinde. Premier Lig’te geçtiğimiz hafta Leeds United’a konuk olan Liverpool, sahadan 3-0’lık galibiyet ile ayrıldı. Premier Lig’te bu sezon 4 maçta 10 puan toplayan Klopp’un ekibi, lider Manchester United ile eşit puana sahip. Hafta içi ise Şampiyonlar Ligi’nde Milan’ı konuk eden Liverpool, Anfield’ta taraftarı önünde 3-2 kazandı. Gruba 3 puan ile başlayan Liverpool, bu hafta Crystal Palace karşısında da kazanarak, Premier Lig’te yoluna devam etmek istiyor. Maç öncesinde Liverpool’da Roberto Firmino ve Harvey Elliot’un saktlıkları var.

Crystal Palace Puan Peşinde

Crystal Palace, sezonun ilk galibiyetini geçen hafta aldı. İç sahada konuk ettikleri Tottenham’ı 3-0 ile geçen Patrick Vieira’nın öğrencileri, haftanın sürprizine imza attı. Premier Lig’te ilk 4 haftada 5 puan toplayan Crystal Palace, tek yenilgisini Chelsea deplasmanında yaşamıştı. So2 maçta ise West Ham’dan puan alan Crystal Palace, Tottenham’ı ise 3-0 ile geçti. Üst üste 3 maçtır kaybetmeyen Crystal Palace, bu hafta Liverpool deplasmanında da sürpriz arayacak. Maç öncesinde Crystal Palace’ta Eberechi Eze’nin sakatlığı bulunuyor.

Maç Bilgileri

Liverpool – Crystal Palace Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S SPORT kanalından Türkiye saati ile 17.00’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Anfield Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Liverpool’da Roberto Firmino ve Harvey Elliot’un saktlıkları var. Crystal Palace’ta Eberechi Eze ve Jeffery Schlupp’un sakatlıkları var.

Liverpool'un 11’i Belli mi?

Liverpool’un muhtemel kadrosu: Allison, Trent Arnold, Van Dijk, Ibrahima Konate, Andrew Robertson, Jordan Henderson, Fabinho, Thiago, Sadio Mane, Mohammed Salah, Diogo Jota

Crystal Palace'ın ilk 11’i Belli mi?

Crystal Palace’ın muhtemel kadrosu: Vicente Guaita, Clyne, Kouyate, Gary Cahill, Tyrick Mitchell, Milivojevic, Riedewald, Michael Olise, Wilfred Zaha, Andre Ayew, Christian Benteke

İddaa Tahmini

Liverpool’dan farklı bir galibiyet bekliyorum. Crystal Palace’ı iç sahada rahat geçerler.

İddaa Oranı: H1, Oran 1.47

Bets10 Oranı: H1, Oran 1.67

Maç Sonucu: 3-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Beklediğim gibi bir maç oldu. Liverpool, Anfield’ta konuk ettiği Crystal Palace’ı 3-0 ile geçti.