Rayo Vallecano Getafe İddaa Tahmini 18.09.2021

İspanya La Liga’da puanı bulunmayan Getafe deplasmanda, Rayo Vallecano’ya konuk olacak. Mücadele saat 15.00’te Smart Spor kanalından izlenebilecek.

Rayo Vallecano ile Getafe zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranlarını ele alacak olursak Rayo Vallecano galibiyetinin 2.50, beraberlik tercihinin 3.00, Getafe galibiyetinin ise 3.25 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Rayo Vallecano Moralli

Rayo Vallecano’da moraller yerinde. Geçtiğimiz hafta Levante deplasmanına konuk olan Andoni Sagarna’nı ekibi, sahadan 1-1’lik beraberlik ile ayrıldı. Bir önceki hafta ise Granada’yı 4-0 ile geçmişlerdi. La Liga’da oynadığı 4 karşılaşmada 4 puan toplayan Rayo Vallecano, kendine 12. Sırada yer buldu. Son 2 maçta mağlubiyet yüzü görmeye Rayo Vallecano, bu hafta Getafe karşısında da kazanarak, çıkışını sürdürmek istiyor.

Getafe Puansız

Getafe, geçtiğimiz hafta yine mağlup oldu. La Liga’da üst üste mağlubiyetler yaşayan Michel’in öğrenciler, iç sahada konuk ettiği Elche’ye 1-0 kaybetti. La Liga’da bu sezon 4 maçta da puan almayı başaramayan Getafe, düşme hattında yer alıyor. Lig sonuncusu Alaves ile beraber, puanı bulunmayan 2 takımdan biri olan Getafe, sezona çok kötü başladı. Öte yandan bu sezon 4 maçta sadece 1 kez fileleri havalandırabildiler. Maç öncesinde Getafe’de Arambarri’nin sakatlığı bulunuyor.

Maç Bilgileri

Rayo Vallecano – Getafe Maçı Hangi Kanalda?

Mücadele saat 15.00’te Smart Spor kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele de Vallecas Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Getafe’de Arambarri’nin sakatlığı bulunuyor.

Rayo Vallecano'nun ilk 11’i Belli mi?

Rayo Vallecano’nun muhtemel kadrosu: Stole Dimitrevski, Esteban Saveljich, Alejandro Catena, Luis Advincula, Oscar Trejo, Alvaro Garcia, Oscar Valentin, Isaac Palazon Camacho, Santiago Comesana, Francisco Garcia, Yacine Qasmi

Getafe'nin ilk 11’i Belli mi?

Getafe’nin muthtemel kadrosu: Getafe’nin muhtemel kadrosu: David Soria, Djene Dakonam, Cucurella, Mathias Olivera, Arambarri, Nemanja Maksimovic, Jason, David Timor, Carlos Alena, Jaime Mata, Enes Ünal

İddaa Tahmini

Getafe’nin La Liga’da henüz puanı yok. 4 maçta ise sadece 1 golleri bulunuyor. Hücumda sorun yaşıyorlar. Rayo Vallecano ise son 2 maçta 4 puan topladı. Çıkışta olduklarını belirtelim. Rayo Vallecano’nun kazansa bile, yüksek skor alacağını düşünmüyorum. Tercihim 2.5 gol altı.

İddaa Oranı: 2.5 ALT, Oran 1.36

Bets10 Oranı: 2.5 ALT, Oran 1.50

Maç Sonucu: 3-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Rayo Vallecano, haftayı 3 puan ile kapattı. Getafe’yi iç sahada 3-0 mağlup ettiler.