Atletico Madrid Athletic Bilbao İddaa Tahmini 18.09.2021

İspanya La Liga’da heyecan devam ediyor. Athletic Bilbao deplasmanda, Atletico Madrid’e konuk olacak. Mücadele saat 17.15’te Smart Spor kanalından takip edilebilecek.

Atletico Madrid Athletic Bilbao arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde. Atletico Madrid kazanır 1.74, beraberlik 3.60, Athletic Bilbao kazanır ise 5.55 olarak açıklanmış.

Atletico Madrid 4 Maçtır Kaybetmiyor

Athletico Madrid, geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Espanyol deplasmanına konuk oldular ve rakibini 2-1 ile geçtiler. Carrasco’nun 1 gol ve 1 asistlik katkısı ile galibiyete uzanan Atletico Madrid, La Liga’da 4 maçta 10. Puanını aldı. Bu sezon tek puan kaybını Wanda Metropolitano’da Villarreal’e karşı yaşadılar. Hafta içi ise Porto ile Şampiyonlar Ligi’nde golsüz berabere kalan Diego Simeone’nin ekibi, gruba 1 puan ile başladı.

Athletic Bilbao İyi Başladı

Athletic Bilbao, yeni sezona iyi bir giriş yaptı. La Liga’da oynadıkları 4 karşılaşmada mağlubiyet yaşamadılar. İlk 2 haftayı beraberlikler ile geçen Marcelino’nun öğrencileri, Celta Vigo’yu 1-0, geçtiğimiz hafta ise Mallorca’yı iç sahada 2-0 mağlup ettiler. İlk 4 haftada 8 puan toplayan Bask ekibi, kalesinde ise sadece 1 gol gördü. La Liga’da bu hafta Atletico Madrid’e konuk olacak Athletic Bilbao’da Peru Nolaskoain, Yeray Alvarez ve Yuri Berchiche’nin sakatlıkları devam ediyor.

Maç Bilgileri

Atletico Madrid – Athletic Bilbao Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 17.15’te Smart Spor kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Wanda Metropolitano Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Athletic Bilbao’da Peru Nolaskoain, Yeray Alvarez ve Yuri Berchiche’nin sakatlıkları devam ediyor.

Atletico Madrid'in ilk 11’i Belli mi?

Atletico Madrid’in muhtemel kadrosu: Jan Oblak, Trippier, Stefan Savic, Mario Hermoso, Renan Lodi, Koke, Saul, Angel Correa, Marcos Llorente, Rodrigo De Paul, Luis Suarez

Athletic Bilbao'nun 11’i Belli mi?

Athletic Bilbao’nun muhtemel kadrosu: Aıago Herrerin, Oscar De Marcos, Unai Nunez, Balenziaga, Inigo Cordoba, Unai Lopez, Ohian Sancet, Dani Garcia, Alex Berenguer, Raul Garcia, Inaki Williams

İddaa Tahmini

Atletico Madrid, maçın favorisi. Wanda Metropolitano’da taraftarı önünde 3 puanı alırlar.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.49

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 1.74

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Karşılaşmada gol sesi çıkmadı. İki takımda sahadan 1’er puan ile ayrıldı.