Elche Levante İddaa Tahmini 18.09.2021

İspanya La Liga’da sezonun ilk galibiyetini alan Elche bu hafta iç sahada, Levante’yi ağırlayacak. Mücadele saat 19.30’da başlayacak ve Smart Spor kanalından yayınlanacak.

Elche ve Levante arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Elche kazanır 2.45, beraberlik 3.10, Levante kazanır ise 3.25 olarak açıklanmış.

Elche’den İlk Galibiyet

Elche, geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Konuk oldukları Getafe deplasmanından 1-0’lık galibiyet ile döndüler. La Liga’da ilk galibiyetini alan Frans Escriba’nın öğrencileri, puanını 5 yaptı. La Liga’da ilk 4 haftada tek mağlubiyeti bulunan Elche, ligin 2. Haftasında Atletico Madrid’e deplasmanda 1-0 kaybetmişti. Bu sezon Elche’nin ligde oynadığı 4 karşılaşmanın da 2.5 gol altı şeklinde bittiğini belirtelim.

Levante Galibiyet Arıyor

Levante’de galibiyet hasreti devam ediyor. La Liga’da ilk 4 hafta geride kaldı ve Levante’nin henüz 3 puan sevinci yaşayamadığını belirtelim. Geçtiğimiz hafta iç sahada Rayo Vallecano’yu konuk eden Levante, rakibi ile 1-1 berabere kaldı. 1-0 öne geçtiği maçta üstünlüğünü koruyamayan Paco Lopez’in öğrencileri, 1 puana razı oldu. İlk 4 maçta 3 puan toplayan Levante, bu gün Elche deplasmanında galibiyet arayacak. Maç öncesinde Levante’de Jose Campana ve Roberto Soldado’nun sakatlıkları var.

Maç Bilgileri

Elche – Levante Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 19.30’da Smart Spor kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Manuel Martinez Valero Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Levante’de Jose Campana ve Roberto Soldado’nun sakatlıkları var.

Elche'nin 11’i Belli mi?

Elche’nin muhtemel kadrosu: Badia, Cifu, Calvo, Josema, Josan, Mfulu, Fidel, Marcone, Rigoni, Nino, Milla

Levante'nin 11’i Belli mi?

Levante’nin muthtemel kadrosu: Aitor, Tono, Coke, Sergio Postigo, Ruben Vezo, Rober Pier, Mickael Malsa, Son, Ruben Rochina, Roger Marti, Jose Luis Morales

İddaa Tahmini

Levante, sezona iyi başlamadı. İlk 4 haftada olumlu sinyaller veremediler. Elche ise, savunma anlamında iyi işler yapıyor. Bu sezon La Liga’da oynadıkları 4 maçta 2.5 gol altı bitti. Yine düşük skorlu bir karşılaşma bekliyorum. Tercihim 2.5 gol altı.

İddaa Oranı: 2.5 ALT, Oran 1.49

Mobilbahis Oranı: 2.5 ALT, Oran 1.61

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Mücadelede kazanan çıkmadı. Karşılaşma 1-1 sona erdi. 2.5 gol altı tercihimiz ise kazandı.