West Ham Manchester United İddaa Tahmini 19.09.2021

İngiltere Premier Lig’te ilk 4 haftada henüz mağlubiyet yaşamayan iki takım, West Ham ve Manchester United karşı karşıya gelecek. Mücadele saat 16.00’da start alacak ve S SPORT kanalından takip edilebilecek.

West Ham ile Manchester United zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranlarını ele alacak olursak West Ham galibiyetinin 4.60, beraberlik tercihinin 3.80, Manchester United galibiyetinin ise 1.81 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

West Ham 4 Maçtır Kaybetmiyor 

West Ham, geçtiğimiz haftayı beraberlik ile kapatan takımlardan biriydi. Premier Lig’te Southampton deplasmanına konuk olan West Ham, sahadan golsüz beraberlik ile ayrıldı. Bir önceki hafta ise Crystal Palace ile 2-2 berabere kaldı. Premier Lig’te 4 hafta geride kalırken 8 puan toplayan West Ham, 8. Sırada kendine yer buldu. Henüz mağlubiyeti bulunmayan David Moyes’un öğrencileri, bu hafta Manchester United’ı ağırlayacak. Maç öncesinde West Ham’da Michail Antonio kart cezası sebebiyle forma giyemeyecek.

Cristiano Ronaldo Gollerle Döndü 

Manchester United, geçtiğimiz haftayı farklı bir galibiyet ile kapattı. İç sahada konuk ettikleri Newcastle United’ı 4-1 ile geçtiler. Cristiano Ronaldo, Manchester United forması ile ilk maçında, 2 gol ile tanıştı. Premier Lig’te ilk 4 haftada 10 puan toplayan Solskjaer’in ekibi, liderliğini sürdürüyor. Birbirinden güzel goller atan Manchester United’ta özellikle Bruno Fernandes’in attığı gol, görülmeye değerdi. Hafta içi ise şok bir mağlubiyet yaşayan Manchester United, Şampiyonlar Ligi’nde Young Boys’a 2-1 kaybetti. Bu hafta Premier Lig’te West Ham’a konuk olacak Manchester United’ta Marcus Rashford ve Alex Telles’in sakatlıkları bulunuyor.

Maç Bilgileri

West Ham – Manchester United Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S SPORT kanalından Türkiye saati ile 16.00’da canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele London Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

West Ham’da Michail Antonio kart cezası sebebiyle forma giyemeyecek. Manchester United’ta Marcus Rashford ve Alex Telles’in sakatlıkları bulunuyor.

West Ham'ın 11’i Belli mi?

West Ham’ın muhtemel kadrosu: Fabianski, Vladimir Coufal, Issa Diop, Craig Dawson, Cresswell, Tomas Soucek, Declan Rice, Jarrod Bowen, Said Benrahma, Pablo Fornals, Andriy Yarmolenko

Manchester United'ın ilk 11’i Belli mi?

Manchester United’ın muhtemel kadrosu: Dean Henderson, Wan Bissaka, Victor Lindelöf, Hary Maguire, Luke Shaw, , Fred, Paul Pogba, Bruno Fernandes, Cristiano Ronaldo, Greenwood, Cavani

İddaa Tahmini

Manchester United, maçın favorisi. Antonio’nun yokluğunda West Ham, zorlanabilir diye düşünüyorum. Manchester United, galibiyete yakın taraf.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.57

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 1.81

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: West Ham, dramatik bir mağlubiyet yaşadı. 1-0 öne geçtiler ama üstünlüğünü koruyamadılar. 90+5’te ise Mark Noble ile de penaltı kaçırdılar.