Günün İddaa Kuponu 22.09.2021

22 Eylül Çarşamba günü İtalya Serie A Ligi fikstüründe yer alan 3 mücadeleyi kupon haline getirdim. Bol şanslar.

Milan – Venezia: H1, 1.52 (iddaa) – 1.70 (Bets10) ; Milan ile Venezia‘nın, 22 Eylül Çarşamba günü vereceği 3 puan mücadelesi S Sport 2 ekranlarından naklen yayınlanacak. Türkiye saati ile 21:45‘te start alacak İtalya Serie A Ligi 5. hafta mücadelesine San Siro Stadı ev sahipliği yapacak. İtalya Serie A Ligi’nin 4. Haftasında Juventus deplasmanına konuk olan Milan, Şampiyonlar Ligi dönüşü derbi sınavında yenilmezlik serisini 1 puanla sürdürdü. Kalesine gelen ilk isabetli şut golle sonuçlanırken, ikinci yarıda Pioli’nin öğrencileri daha etkili olmayı başardı. Rebic’in golüyle beraberliği yakalayan Milan, son 15 dakikada galibiyeti getirecek fırsatları değerlendiremedi. İtalya Serie A Ligi’dne 4 maçtan 3 galibiyet, 1 beraberlikle 10 puan çıkaran Milan, Şampiyonlar Ligi serüvenine ise Liverpool deplasmanında 3-2’lik mağlubiyetle başladı. Milan kaybettiği maçta bile oldukça iyi bir futbol sergiledi ve hem Şampiyonlar Ligi sahnesi için hem de İtalya Serie A Ligi şampiyonluğu için umutlandı. İtalya Serie A Ligi sahnesinde geçtiğimiz hafta Venezia için mağlubiyetle son buldu. Konuk ekip evinde ağırladığı Spezia ile dişe diş bir mücadele sergilese de, son dakika golüyle 2-1 mağlup oldu. 4 haftada 3 puanı bulunan ligin yeni temsilcisi, Napoli, Udinese ve Spezia karşısında mağlubiyetten kurtulamazken, 3 maçın 2’sinde skor üretemedi. Tek galibiyetini ise kendisi gibi lige yeni yükselen Empoli karşısında alan Paolo Zanetti’nin öğrencileri, lige güçsüz kadrosuyla adapte olmakta zorlandı. Venezia ligin en formda takımlarından Milan karşısında sürpriz arayacak. Ligin en formda takımlarından Milan, Juventus deplasmanında kaybettiği 2 puanın telafisini Venezia galibiyetiyle yapacaktır. Ev sahibinin iç sahada rahat bir galibiyet alacağını düşünüyorum.

Spezia – Juventus: H2, 1.74 (iddaa) – 1.96 (Bets10) ; İtalya Serie A Ligi sahnesinde 5. hafta heyecanı yaşanırken, 22 Eylül Çarşamba akşamı saat 21:45 itibariyle, Spezia evinde Juventus‘u konuk edecek. Maçın yayın ekranı S Sport 2. İtalya Serie A Ligi’ne üst üste puan kayıplarıyla başlayan Spezia, 2-2’lik Cagliari beraberliğiyle başladığı sezonda, Lazio ve Udinese mağlubiyetleriyle dibe vururken, ilk galibiyet geçtiğimiz hafta Venezia deplasmanında geldi. Ev sahibi ilk yarıdna itibaren galibiyete daha yakın tarf olurken, 1-0 öne geçtiği mücadelede, puan kaybından son dakika golüyle kurtuldu. 3 puana rağmen ev sahibinde savunma zafiyetleri devam etti. Bastoni ve Bourabia’nın golleriyle kazanan Spezia, 4 maçta 10 gol yerken, savunma zafiyetleriyle güven vermeyi başaramadı. Şampiyonlar Ligi sahnesinde galibiyetle dönmeyi başaran Juventus, İtalya Serie A Ligi’nde puan kayıplarına dur diyemedi. Şampiyonlar Ligi H Grubu’nun ilk haftasında konuk olduğu Malmö deplasmanından 3 golle 3 puan çıkaran Massimiliano Allegri’nin öğrencileri, yeni sezonda ilk galibiyetini alırken, Şampiyonlar Ligi dönüşü evinde Milan ile 1-1 berabere kaldı. Morata’nın golüyle öne geçmeyi başaran Juventus, 76. Dakikada beraberlik golünü yerken, son 14 dakikada mağlubiyetten zor kurtuldu. Serie A Ligi’nde 4 haftadan 2 puan çıkarabilen Juventus’un, galibiyete ihtiyacı var. İtalya Serie A Ligi’nin 4 haftasında galibiyeti bulunmayan Juventus, kötü gidişata deplasmanda dur diyecek ve haftayı farklı galibiyetle kapatacaktır.

Salernitana – Hellas Verona: MS 2, 1.81 (iddaa) – 2.12 (Bets10) ; S Sport Plus ekranlarından 22 Eylül Çarşamba akşamı Türkiye saati ile 19:30‘da naklen yayınlanacak olan İtalya Serie A Ligi 5. hafta mücadelesinde, Salernitana ile Hellas Verona karşı karşıya gelecek. İtalya Serie A Ligi’nin yeni temsilcisi Salernitana, ilk 4 haftanın tamamında mağlup olurken, ligin en kötü başlangıcına imza attı ve en alt sıraya geriledi. Sezonu Bologna deplasmanında açan Fabrizio Castori’nin öğrencileri, 9 kişi kalan rakibine 3-2 mağlup olurken, sonrasında Roma, Torino ve Atalanta karşısında gol dahi atamadan mağlup oldu. 4 maçta 12 gol yiyen ve 270 dakikadır gol hasreti yaşayan Salernitana, hem savunma hem de hücum performansıyla, ligin en güven vermeyen takımı. İtalya Serie A Ligi’ne kabus gibi başlayan Hellas Verona, kötü gidişata çare olarak, kısa süre içerisinde teknik adam değişikliğine gitti. Hafta içi göreve Igor Tudor’u getiren konuk ekip, Sassuolo, İnter ve Bologna mağlubiyetlerinin ardından, yeni hocasıyla Roma karşısına çıkarken, haftayı 3-2’lik galibiyetle kapattı. Bu sezon tüm maçlarını kazanan Roma karşısında ilk yarıyı 1-0 geride kapatan Hellas Verona, rüya gibi bir geri dönüşle skoru 3-2’ye getirdi. Konuk ekibe 3 puanı getiren goller Barak, Caprari ve Faraoni’den geldi. Hellas Veroan yeni hocasıyla yükselişini sürdürmek istiyor. Geçtiğimiz hafta hoca değişikliğinin ardından ilk galibiyetini alan Hellas Verona, galibiyetlerine en alt sıradaki Salernitana karşısında devam edecektir.

Toplam İddaa Oranı: 4.78

Bets10 Bahis Oranı: 7.06