Lille – Reims İddaa Tahmini 22.09.2021

Lille evinde Reims‘i konuk edecek. Fransa Ligue 1‘in formsuz takımları arasında yer alan iki takımın çıkacağı 7. hafta mücadelesi, 22 Eylül Çarşamba akşamı Türkiye saati ile 20:00‘de, beIN SPORTS HD 3 ekranlarından naklen yayınlanacak.

İddaa ve Bahis Tahmini

Bets10, Lille galibiyetine 1.76, beraberliğe 3.75, Reims galibiyetine ise 5.00 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 2.18, 2.5 Alt 1.75 oran kazandırıyor.

Lille Derbiden Mağlup Döndü

Fransa Ligue 1’in son şampiyonu Lille, Şampiyonlar Ligi dönüşü Lens derbisinden 1-0’lık mağlubiyetle döndü. Şampiyonlar Ligi G Grubu’nun ilk haftası evinde Wolfsburg’u konuk eden Gourvennec’in öğrencileri, 0-0’lık beraberliğe razı gelirken, zor günler geçirdiği Ligue 1 sahnesinde üst üste 2. yenilgisini aldı. Lens deplasmanında sadece 2 isabetli şut atabilen Lille, ilk 6 haftadan 1 galibiyet alırken, geri kalan 5 maçtan ise sadece 2 puan çıkarabildi. Teknik adam değişikliği ev sahibinde bütün planları bozarken, son şampiyon olarak Ligue 1’e merhaba diyen Lille, Gourvennec yönetiminde güven vermekten çok uzak kaldı.

Reims Golsüz Beraberlikle Yetindi

Fransa Ligue 1 sahnesinde geçtiğimiz hafta Lorient karşısına iç sahada çıkan Reims, üstün futboluna rağmen bir türlü rakip savunmayı geçmeyi başaramadı. Galibiyet golünü bulamayan konuk ekip, rakibine ise sadece uzaktan şutlarla tehlikeli olma fırsatı verirken, kaleci Rajkovic iyi bir sınav verdi. İlk galibiyetini 2 hafta önce Rennes deplasmanında 2-0’lık skorla alan Reims, ilk 6 haftada sadece PSG’ye galibiyet şansı tanıdı. Oscar Garcia’nın öğrencileri, ligin en az maç kazanan takımları arasında yer alsa da, aynı zamanda ligin en az maç kaybeden takımlarından biri olmayı başardı.

Maç Bilgileri

Lille – Reims Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS HD 3 ekranlarından Türkiye saati ile 20.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi J. Hamel. Mücadele Pierre-Mauroy Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Lille takımında Bamba ve Sanches sakat. Reims cephesinde ise Cafaro, Doumbia, Hornby, Toure ve Zeneli’nin sakatlığı bulunuyor.

Lille’in ilk 11’i Belli mi?

Lille’in muhtemel kadrosu: Leo Jardim, Jose Fonte, Mandava, Sven Botman, Zeki Çelik, Benjamin Andre, Burak Yılmaz, Yusuf Yazıcı, Jonathan David, Jonathan Ikone.

Reims’in ilk 11’i Belli mi?

Reims’in muhtemel kadrosu: Predrag Rajkovic, Gravillon, Abdelhamid, Doucoure, Faes, van Bergen, Foket, Chavalerin, Cassama, Ekitike, Mbuku.

İlk 6 haftadan sadece 1’er galibiyet çıkarmayı başaran Lille ve Reims, puan kayıplarına son vermek istiyor. 3 puana ihtiyacı olan tarafların bu hafta gol bulacağı fikrindeyim.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.88

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 2.05

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Son şampiyon Lille kabusa evinde son verirken, Andre ve David’in golleriyle 3 puanı hanesine yazdırdı. Reims ise verdiği skor katkısıyla bizleri yanıltmazken, puan adına yetersiz kaldı.