Monaco – Saint Etienne İddaa Tahmini 22.09.2021

22 Eylül Çarşamba akşamı Fransa Ligue 1 fikstüründe bizleri bekleyen 7. hafta mücadelesinde, Monaco‘nun rakibi Saint Etienne. Türkiye saati ile 20:00‘de başlama düdüğü çalınacak maçın yayın ekranı beIN SPORTS HD 4.

İddaa ve Bahis Tahmini

Bets10, Monaco galibiyetine 1.55, beraberliğe 4.55, Saint Etienne galibiyetine ise 6.05 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.92, KGYOK 1.87 oran kazandırıyor.

Monaco Galibiyet Peşinde

Geçtiğimiz hafta Fransa Ligue 1 sahnesinde Nice deplasmanına konuk olan Monaco, Golovin’in golüyle ilk yarıyı önde kapatmayı başarırken, rakibine ilk 45 dakikada pozisyon vermedi. İkinci yarıda ise etkisini kaybeden Niko Kovac’ın öğrencileri, 2-1 geriye düştü. Ben Yedder beraberliği getiren golü kaydederken, 82. Dakikada penaltıya geçit vermeyen kaleci Nübel takımını ayakta tutan isimdi. UEFA Avrupa Ligi’nden Sturm Graz galibiyetiyle dönen Monaco, Ligue 1’de ilk 6 haftadan sadece 1 galibiyet alabildi ve sezona oldukça kötü başladı. Ev sahibi Nice karşısında ilk 45 dakika sergilediği etkili futbolu maçın geneline yaymak istiyor.

Saint Etienne 3 Maçtır Mağlup

Fransa Ligue 1’de geçtiğimiz hafta Bordeaux ile iç sahada karşı karşıya gelen Saint Etienne, 2-1’lik mağlubiyetle galibiyet hasretini 6 maça çıkarttı. Yeni sezonda henüz maç kazanamayan Puel’in öğrencileri, 3 beraberlikle 3 puan toplayabildi ve Metz ile birlikte en alt sırayı paylaştı. Son 3 haftanın tamamında mağlup olan Saint Etienne, 6 haftada tam 11 gol yerken, tüm rakiplerine gol şansı verdi. Ligin güven vermeyen takımı, Monaco deplasmanında sürpriz arayacak.

Maç Bilgileri

Monaco – Saint Etienne Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN CONNECT ekranlarından Türkiye saati ile 20.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi J. Brisard. Mücadele Louis II Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Monaco takımında önemli bir eksik bulunmuyor. Saint Etienne cephesinde ise Macon, Moueffek ve Sissoko’nun sakatlığı bulunuyor.

Monaco’nun ilk 11’i Belli mi?

Monaco’nun muhtemel kadrosu: Benjamin Lecomte, Axel Disasi, Benoit Badiashile, Caio Henrique, Antonio Barreca, Ismail Jakobs, Cesc Fabregas, Tchouameni, Keita Baldé, Gelson Martins, Ben Yedder.

Saint Etienne’nin ilk 11’i Belli mi?

Saint Etienne’nin muhtemel kadrosu: Etienne Green, Sow, Moukoudi, Kolodziejczak, Youssouf, Douath, Noupa, Bounga, Wahbi Khazri, Hammouma, Camara.

Monaco iç saha avantajını da arkasına alarak, ligin en zayıf halkalarından Saint Etienne karşısında kazanarak, kötü gidişata dur diyecektir.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.37

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 1.55

Maç Sonucu: 3-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Monaco iç sahada rahat bir galibiyet aldı. İlk yarıdan skor hakimiyetini ele alan ve rakibini 33. dakikadan itibaren 10 kişi yakalayan Niko Kovac’ın öğrencileri, bu hafta kazanarak bizleri yanıtlamdı.