Real Madrid Mallorca İddaa Tahmini 22.09.2021

İspanya La Liga’da liderliğini sürdüren Real Madrid evinde, Mallorca ile karşı karşıya gelecek. Mücadele saat 23.00’te başlayacak ve Smart Spor kanalından ekranlara gelecek.

Real Madrid bugün Mallorca karşısında maçın net favorisi. Bets10 oranlarını ele alırsak ev sahibi Real Madrid galibiyetine 1.25, beraberlik tercihine 6.50, Mallorca galibiyetine 13.00 oran veriyor. 

Real Madrid Moralli

Real Madrid’te moraller yerinde. Geçtiğimiz hafta Valencia deplasmanına konuk olan Carlo Ancelotti’nin öğrencileri, 1-0 geriye düştüğü maçtan 2-1’lik galibiyet ile ayrılmasını bildi. 86 ve 88. Dakikalarda üst üste goller bulan Real Madrid, 3 puanı kaptı ve liderliğini sürdürdü. La Liga’da 5 maçtır mağlubiyet yüzü görmeyen Real Madrid, geçtiğimiz hafta içi ise Şampiyonlar Ligi’nde İnter karşısında da 1-0 kazanarak yoluna devam etmişti. Bu hafta Mallorca’yı konuk edecek Real Madrid’te Ferland Mendy, Gareth Bale ve Marcelo’nun sakatlıkları devam ediyor.

Mallorca Sürpriz Arayacak

Mallorca, bu sezon La Liga’nın yeni takımlarından biri. Yeni bir takıma göre sezona iyi başladıklarını belirtelim. Luis Garcia’nın ekibi, bu sezon La Liga’da oynadığı 5 maçta sadece 1 mağlubiyet yaşadı. Ligin 4. Haftasında Athletic Bilbao’ya 2-0 kaybettiler. Geçtiğimiz hafta ise iç sahada Villarreal’i konuk eden Mallorca, rakibi ile golsüz berabere kaldı. Bu sezon La Liga’da oynadıkları 5 maçın 4’ünden puan çıkartmayı başardılar. Maç öncesinde Mallorca’da Angel Rodriguez’in sakatlığı devam ediyor.

Maç Bilgileri

Real Madrid – Mallorca Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 23.00’te Smart Spor kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Di Stefano Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Real Madrid’te Ferland Mendy, Gareth Bale ve Marcelo’nun sakatlıkları devam ediyor. Mallorca’da Angel Rodriguez’in sakatlığı devam ediyor.

Real Madrid'in11’i Belli mi?

Real Madrid’in muhtemel kadrosu: Courtois, Daniel Carvajal, Eder Militao, David Alaba, Odriazola, Casemiro, Federico Valverde, Luka Modric, Vinicius Junior, Marco Asensio, Karim Benzema

Mallorca'nın 11’i Belli mi?

Mallorca’nın muhtemel kadrosu: Manolo Reina, Joan Sastre, Antonio Raillo, Antonio Sanchez Navarro, Brian Olivan, Salva Sevilla, Dani Rodriguez, Iddrisu Mohammed, Brian Cufre, Victor Mollejo, Alvaro Gimenez

İddaa Tahmini

Real Madrid, maçın net favorisi. Sezona çok iyi başladılar ve sadece 1 maçta puan kaybı yaşadılar. Mallorca karşısında da farklı kazanmalarını bekliyorum.

İddaa Oranı: H1, Oran 1.54

Bets10 Oranı: H1, Oran 1.71

Maç Sonucu: 6-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Real Madrid, yenilmezlik serisini sürdürdü. Mallorca’yı 6-1 ile geçtiler ve liderliğini korudular.