Sevilla Valencia İddaa Tahmini 22.09.2021

İspanya La Liga’da Çarşamba günü 4 maç var. Günün ilk maçında Sevilla evinde, Valencia’yı konuk edecek. Karşılaşma saat 20.30’da başlayacak ve Smart Spor kanalından yayınlanacak.

Sevilla ile Valencia takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını inceleyecek olursak Sevilla galibiyetine 1.71, beraberlik tercihine 3.75, Valencia galibiyetine ise 5.50 verildiğini görüyoruz.

Sevilla’nın Mağlubiyeti Yok

Sevilla’nın La Liga’da henüz mağlubiyeti bulunmuyor. Oynadıkları 4 karşılaşmada 2 galibiyet ve 2 beraberlik aldılar. Geçtiğimiz hafta Anoeta’da Real Sociedad’a konuk olan Sevilla, sahadan golsüz beraberlik ile ayrıldı. Son 2 maçta Elche ve Real Sociedad karşısında 4 puan bıraktılar. Bu hafta ise Ramon Sanchez Pizjuan’da Valencia’yı konuk edecekler. Maçın favorisi olan Sevilla’da önemli bir eksik bulunmuyor.

Valencia Dikkat Çekiyor

Valencia, bu sezon ilk 5 haftada La Liga’nın en dikkat çeken takımı. Oynadıkları 5 karşılaşmada 10 puan toplayan Jose Bordalas’ın öğrencileri, geçtiğimiz hafta Mestalla’da konuk ettiği Real Madrid’e 2-1 kaybetti. Bu sezon La Liga’da ilk mağlubiyetini yaşamış oldular. Hugo Duro’nun golüyle öne geçen Valencia, 2 dakikada yediği 2 golle dramatik bir mağlubiyet yaşadı. Bu hafta Sevilla’ya konuk olacak Valencia’da Carlos Soler, Denis Cheryshev ve Thierry Correira’nın sakatlıkları bulunuyor.

Maç Bilgileri

Sevilla – Valencia Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.30’da Smart Spor kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Ramon Sanchez Pizjuan Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Valencia’da Carlos Soler, Denis Cheryshev ve Thierry Correira’nın sakatlıkları bulunuyor.

Sevilla'nın ilk 11’i Belli mi?

Sevilla’nın muthtemel kadrosu: Bono, Jesus Navas, Jules Kounde, Diego Carlos, Marcos Acuna, Rakitic, Oliver Torres, Fernando, Erik Lamela, Ocampos, Papu Gomez, En Nesyri

Valencia'nın ilk 11’i Belli mi?

Valencia’nın muthtemel kadrosu: Domenech, Daniel Wass, Diakhaby, Gabriel Paulista, Jose Luis Gaya, Guillamon, Uros Racic, Hugo Duro, Manu Vallejo, Goncalo Guedes, Maxi Gomez

İddaa Tahmini

Valencia’da 2 önemli eksik var. Geçen hafta Real Madrid karşısında da mağlup oldular. Sevilla’yı galibiyete yakın görüyorum.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.50

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 1.71

Maç Sonucu: 3-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Valencia, üst üste 2. yenilgisini yaşadı. Sevilla deplasmanında 3-1 kaybettiler.