Fenerbahçe Giresunspor İddaa Tahmini 23.09.2021

Spor Toto Süper Lig’te henüz galibiyeti bulunmayan Giresunspor deplasmanda Fenerbahçe’nin konuğu olacak. Karşılaşma saat 20.00’de başlayacak ve Beın Sports kanalından canlı yayınlanacak.

FenerbahçeGiresunspor arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde. Fenerbahçe kazanır 1.45, beraberlik 5.05, Giresunspor kazanır ise 8.10 olarak açıklanmış.

Fenerbahçe 2 Maçtır Kayıp 

Fenerbahçe, Süper Lig’te oynadığı son 2 karşılaşmadan galibiyet çıkartamadı. 2 hafta önce Kadıköy’de Sivasspor ile 1-1 berabere kalan Fenerbahçe, geçtiğimiz hafta ise Başakşehir deplasmanından puansız döndü. Başakşehir karşısında rotasyona giden Sarı Lacivertliler, kötü oynadığı maçta haklı bir yenilgi aldı ve rakibine 2-0 kaybetti. Süper Lig’te oynadığı son 2 karşılaşmada 4 puan bırakan Vitor Pereira’nın ekibi, bu hafta Giresunspor karşısında 3 puan arayacak. Maç öncesinde Fenerbahçe’de Serdar Dursun, İrfan Can Kahveci ve Marcel Tisserand’ın sakatlıklar devam ediyor.

Giresunspor Son Sırada 

Giresunspor, geçtiğimiz hafta Süper Lig’te ilk puanını almayı başardı. İç sahada konuk ettikleri Konyaspor ile golsüz berabere kaldılar. Üst üste 4 maçlık mağlubiyet serisine son veren Giresunspor, galibiyet hasretini ise sürdürdü. Üst üste 5 maçtır galibiyet alamayan Hakan Keleş’in öğrencileri, bu sezon deplasmanda oynadığı 2 karşılaşmada da puan çıkartamadı. Üstelik bu maçlarda gol dahi atamadılar. Süper Lig’te 5 maçtır kazanamayan Giresunspor’un henüz gol atmayı başaramadığını da belirtelim.

Maç Bilgileri

Fenerbahçe – Giresunspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.00’de Beın Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Ülker Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Fenerbahçe’de Serdar Dursun, İrfan Can Kahveci ve Marcel Tisserand’ın sakatlıklar devam ediyor.

Fenerbahçe'nin ilk 11’i Belli mi?

Fenerbahçe’nin muhtemel kadrosu: Altay Bayındır, Nazım Sangare, Kim Min Jae, Atila Szalai, Serdar Aziz, Max Meyer, Luiz Gustavo, Mesut Özil, İrfan Can, Bright Osayi Samuel, Mergim Berisha

Giresunspor'un ilk 11’i Belli mi?

Giresunspor’un muhtemel kadrosu: Okan Kocuk, Hüsamettin Tut, Alexis Perez, Mamadou Diarra, Zeki Yavru, Esat Mala, Michal Nalepa, Flavio, Joey Pulupessy, Serginho, Ibrahima Balde

İddaa Tahmini

Fenerbahçe’den bu hafta rahat bir galibiyet bekliyorum. Süper Lig’te düşme hattında yer alan Giresunspor’u mağlup ederler ve 2 maç aradan sonra kazanırlar.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.28

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 1.45

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Fenerbahçe evinde, 3 puana ulaştı. Giresunspor’u 2-1 ile geçtiler ve zirve takibini sürdürdüler.