Konyaspor Trabzonspor İddaa Tahmini 23.09.2021

Spor Toto Süper Lig’te 5 maçtır kaybetmeyen Konyaspor evinde, Trabzonspor’u konuk edeecek. Karşılaşma saat 17.00’de start alacak ve Beın Sports kanalından izlenebilecek.

Konyaspor ile Trabzonspor zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Bets10  oranlarını ele alacak olursak Konyaspor galibiyetinin 3.05, beraberlik tercihinin 3.30, Trabzonspor galibiyetinin ise 2.45 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Konyaspor Galibiyet Peşinde 

Konyaspor’da yenilmezlik serisi devam ediyor. Süper Lig’te geçtiğimiz hafta Giresunspor deplasmanına konuk olan Konyaspor, sahadan golsüz beraberlik ile ayrıldı. Üst üste 5 maçtır kaybetmeyen İlhan Palut’un öğrencileri, zirve takibini sürdürüyor. Süper Lig’te 5 haftada 11 puan toplayan Konyaspor, iç sahada oynadığı 2 karşılaşmadan da galibiyet ile ayrılmasını bildi. Bu hafta Trabzonspor karşısında da galibiyet arayacaklar. Maç öncesinde Konyaspor’da Artem Kravets sakatlığı sebebiyle forma giyemeyecek.

Trabzonspor Deplasmanda Kazanıyor 

Trabzonspor, geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Konuk oldukları Kasımpaşa deplasmanından 1-0’lık galibiyet ile döndüler. Süper Lig’te ilk 5 haftada 13 puan toplayan Bordo Mavililer, 2. Sırada yer alıyor. Lider Beşiktaş ile eşit puana sahipler. Bu sezon deplasmanda oynadığı 3 karşılaşmadan da galibyet ile ayrılmayı başaran Abdullah Avcı’nın öğrencileri, bu hafta konuk olacağı Konyaspor deplasmanında da galibiyet arayacak. Maç öncesinde Trabzonspor’da Anders Trondsen’in sakatlığı bulunuyor.

Maç Bilgileri

Konyaspor – Trabzonspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 17.00’de başlayacak ve Beın Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Konya Büyükşehir Belediye Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Konyaspor’da Artem Kravets sakatlığı sebebiyle forma giyemeyecek. Trabzonspor’da Anders Trondsen’in sakatlığı bulunuyor.

Konyaspor'un 11’i Belli mi?

Konyaspor’un muhtemel kadrosu: Sehic, Skubic, Abdülkerim Bardakçı, Ahmet Çalık, Musa Çağıran, Hadziahmetovic, Endri Cekici, Soner Dikmen, Zymer Bytyqi, Rahmanovic, Cikalleshi

Trabzonspor'un ilk 11’i Belli mi?

Trabzonspor’un muhtemel kadrosu: Uğurcan Çakır, Bruno Peres, Vitor Hugo, Edgar Ie, Berat Özdemir, Abdülkadir Parmak, Marek Hamsik, Bakasetas, Anthony Nwakaeme, Gervinho, Jorge Djaniny

İddaa Tahmini

Süper Lig’te ikli takımda henüz mağlubiyet yüzü görmedi. Formda iki takımın maçında, karşılıklı goller bekliyorum. 

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.60

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.75

Maç Sonucu: 2-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Bol gollü ve yüksek tempolu bir maç oldu. 4 golün atıldığı karşılaşmada kazanan çıkmadı. Gol var tercihimiz rahat kazandı.