Osasuna Real Betis İddaa Tahmini 23.09.2021

İspanya La Liga’da heyecan devam ediyor. Osasuna evinde, Real Betis ile karşı karşıya gelecek. Mücadele saat 20.30’da start alacak ve Smart Spor 2 kanalından yayınlanacak.

OsasunaReal Betis arasında oynanacak olan karşılaşmanın Mobilbahis oranları şu şekilde. Osasuna kazanır 2.32, beraberlik 3.40, Real Betis kazanır ise 3.20 olarak açıklanmış.

Osasuna’dan 2. Galibiyet

Osasuna, geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. La Liga’nın 5. Haftasında Alaves deplasmanına konuk olan Osasuna, sahadan 2-0’lık galibiyet ile ayrılan taraf oldu. La Liga’da bu sezon 2. Galibiyetini alan Jagoba Arrasate’nin öğrencileri, puanını 8’e yükseltti ve 8. Sıraya yükseldi. 2 hafta önce iç sahada Valencia’ya 4-1 kaybeden Osasuna, Alaves mağlubiyeti ile biraz olsun moral buldu. Bu hafta iç sahada Real Betis’i konuk edecek Osasuna’da Kike Barja’nın sakatlığı bulunuyor.

Real Betis Çıkış Peşinde

Real Betis, geçtiğimiz hafta galibiyeti kaçırdı. İç sahada konuk ettikleri Espanyol ile 2-2 berabere kaldılar. Uzatma dakikalarında Leandro Cabrera’nın golüne engel olamayan Real Betis, 1 puana razı oldu. Bu sezon La Liga’da oynadığı 5 maçta sadece 1 galibiyet alabilen Manuel Pellegrini’nin öğrencileri, topladığı 6 puan ile 11. Sırada bulunuyor. La Liga’da bu sezon sadece Granada deplasmanında kazanabilen Real Betis, bu hafta Osasuna deplasmanına konuk olacak. Maç öncesinde Mart Bartra ve German Pezzella’nın sakatlıkları var.

Maç Bilgileri

Osasuna – Real Betis Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.30’da Smart Spor 2 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele El Sadar Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Real Betis’i konuk edecek Osasuna’da Kike Barja’nın sakatlığı bulunuyor. Mart Bartra ve German Pezzella’nın sakatlıkları var.

Osasuna'nın ilk 11’i Belli mi?

Osasuna’nın muhtemel kadrosu: Sergio Herrera, Nacho Vidal, David Garcia, Aridane Hernandez, Moncaloya, Roberto Torres, Lucas Torro, Oier Sanjurjo, Ruben Garcia, Adrian Loepz, Enric Gallego

Real Betis'in11’i Belli mi?

Real Betis’in muhtemel kadrosu: Joel Robles, Martin Montoya, Victor Ruiz, Marc Bartra, Jose Portillo, Aitor Ruibal, Nabil Fekir, Antonio Sanabria, Tello, Sergio Canales, Borja Iglesias

İddaa Tahmini

Gollü bir maç olmasını bekliyorum. Real Betis, bu sezon La Liga’da oynadığı tüm maçlarda gol yedi. Osasuna’da moralli. Karşılıklı goller izleyeceğimiz bir karşılaşma olur.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.69

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.83

Maç Sonucu: 1-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Beklediğim gibi gollü bir maç oldu. İki takımda skor üretti. Real Betis, 3 puanı 3 golle aldı.