Cadiz Barcelona İddaa Tahmini 23.09.2021

İspanya La Liga’da haftanın kapanış maçı. Barcelona deplasmanda, Cadiz’e konuk olacak. 23.00’te başlayacak karşılaşmayı Smart Spor kanalından takip edebilirsiniz.

Cadiz ve Barcelona arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Cadiz kazanır 6.05, beraberlik 4.35, Barcelona kazanır ise 1.57 olarak açıklanmış.

Cadiz İk Galibiyetini Aldı

Cadiz, La Liga’da ilk 4 haftada galibiyet alamamıştı. Geçtiğimiz hafta ise Celta Vigo deplasmanına konuk oldular ve rakibini 2-1 mağlup ettiler. Bu galibiyet ile sezonun ilk 3 puanını alan Alvaro Cervera’nın öğrencileri, 13. Sıraya yükseldi. Bu sezon iç sahada oynadığı 3 karşılaşmadan da galibiyet çıkartamayan Cadiz, bu maçlarda sadece 1 puan toplayabildi. Bu hafta Barcelona’yı konuk edecek Cadiz’te Jose Mari ve Jon Ander Garrido’nun sakatlıkları bulunuyor.

Barcelona Galibiyet Peşinde

Barcelona, geçtiğimiz haftayı beraberlik ile kapatan takımlardan biriydi. Camp Nou’da konuk ettikleri Granada ile 1-1 berabere kaldılar. Rahat bir galibiyet alması beklenen Barcelona, etkisiz kaldığı maçtan 1 puan ile ayrıldı. Bu sezon La Liga’da oynadığı 4 maçta 8 puan toplayan Ronald Koeman’ın öğrencileri, 8. Sırada yer alıyor. Bu hafta konuk olacakları Cadiz deplasmanında kazanarak, geçen haftayı telafi etmek istiyorlar. Maç öncesinde Barcelona’da Pedri, Jordi Alba, Sergio Agüero ve Ousmane Dembele’nin sakatlıkları devam ediyor.

Maç Bilgileri

Cadiz – Barcelona Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 23.00’te Smart Spor kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Ramon de Carranza Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Cadiz’te Jose Mari ve Jon Ander Garrido’nun sakatlıkları bulunuyor. Barcelona’da Pedri, Jordi Alba, Sergio Agüero ve Ousmane Dembele’nin sakatlıkları devam ediyor.

Cadiz'in ilk 11’i Belli mi?

Cadiz’in muthtemel kadrosu: Alberto Cifuentes, Marcos Mauro, Marcos Lopez, Iza, Alfonso Espino, Yann Bodiger, Jairo İzquierdo, Alberto Perea, Fali, Filip Malbasic, Alvaro Negredo

Barcelona'nın ilk 11’i Belli mi?

Barcelona’nın muhtemel kadrosu: Ter Stegen, Sergino Roberto, Clement Lenglet, Mingueza, Gerard Pique, Emerson Leite, Sergio Busquets, Frankie De Jong, Martin Braithwaite, Memphis Depay, Anton Griezmann

İddaa Tahmini

Barcelona’nın kazanacağını düşünüyorum. Cadiz deplasmanında galibiyete ulaşırlar ve haftayı 3 puan ile kapatırlar.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.38

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 1.57

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Barcelona’da puan kayıpları devam etti. Cadiz deplasmanında golsüz berabere kalan Barcelona, 2 puan daha kaybetti.