Sampdoria – Napoli İddaa Tahmini 23.09.2021

23 Eylül Perşembe akşamı, Sampdoria ile Napoli, İtalya Serie A Ligi‘nin 5. haftasında karşı karşıya gelecek. Yayın ekranı S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından saat 19:30‘da naklen yayınlanacak.

İddaa ve Bahis Tahmini

Bets10, Sampdoria galibiyetine 4.35, beraberliğe 3.75, Napoli galibiyetine ise 1.86 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.75, 2.5 Alt 2.10 oran kazandırıyor.

Sampdoria 3 Maçtır Kaybetmiyor

Empoli deplasmanından 3-0’lık galibiyetle dönmeyi başaran Sampdoria, İtalya Serie A Ligi’nin son 3 haftasında namağlup bir performans grafiği ortaya koydu. Ev sahibi yeni hocası Roberto D’Aversa yönetiminde sezonu açarken, ilk hafta Milan’a 1-0 kaybetmişti. Sassuolo ve İnter karşısında ise 1’er puana razı gelen Sampdoria, hücum performansını bir adım daha ileriye taşıdı ve ilk 2 haftada gol atamayan ekip, son 2 haftada 5 gol atmayı başardı. Caputo ve Candreva özellikle son haftaya damgasını vururken, ilk galibiyetini alan Sampdoria, lider Napoli ile vereceği sınav öncesinde moral depoladı.

Napoli Liderliği Ele Geçirdi

Napoli, UEFA Avrupa Ligi dönüşü İtalya Serie A Ligi’nde kazanma alışkanlığını sürdürdü ve 4’te 4 yaparak liderliğe yükseldi. Zorlu Leicester City deplasmanından 2-2’lik beraberlikle dönmeyi başaran ve İngiltere deplasmanında olağanüstü bir mücadele ortaya koyan Luciano Spalletti’nin öğrencileri, Serie A Ligi’nde ise Venezia, Genoa, Juventus ve Udinese’yi mağlup etti. Udinese karşısında 4-0’lık harika bir galibiyete imza atan Napoli, iki kulvarda birden etkisini ispatladı. Teknik adam değişikliğinin ardından ligde şampiyonluk yarışına kısa sürede dahil olmayı başaran Napoli, zorlu fikstürdde sergilediği futbol ve aldığı sonuçlarla güven veriyor.

Maç Bilgileri

Sampdoria – Napoli Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 19.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Comunale Luigi Ferraris Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Sampdoria’da Gabbiadini sakat. Napoli cephesinde Demme, Lobotka, Ghoulam ve Mertens’in sakatlığı bulunuyor.

Sampdoria’nın ilk 11’i Belli mi?

Sampdoria’nın muhtemel kadrosu: Emil Audero, Bereszynski, Augello, Colley, Yoshida, Damsgaard, Thorsby, Ekdal, Candreva, Torregrossa, Quagliarella.

Napoli’nin ilk 11’i Belli mi?

Napoli’nin muhtemel kadrosu: David Ospina, Koulibaly, Rui, Di Lorenzo, Monalas, Ruiz, Adam Ounas, Eljif Elmas, Hirving Lozano, Insıgne, Politano.

İtalya Serie A Ligi’nde ilk 4 maçının 4’ünü kazanarak liderliğe yükselen Napoli, Sampdoria deplasmanında galibiyet adına denenmeye değer taraf. Konuk ekip çok formda.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.58

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 1.86

Maç Sonucu: 0-4

Maç Sonu Editör Yorumu: İtalya Serie A Ligi’nin lideri Napoli, farklı galibiyetlerine devam ederken, liderliğini perçinledi. Tam 4 gol atan Napoli, rakibine gol şansı tanımadı. Kazananları tebrik ederiz.