Sivasspor Fatih Karagümrük İddaa Tahmini 25.09.2021

Spor Toto Süper Lig’te bu sezon tek galibiyeti bulunan Sivasspor iç sahada, Fatih Karagümrük ile karşılaşacak. Mücadele saat 13.30’da başlayacak ve Beın Sports kalından takip edilebilecek.

Sivasspor ile Fatih Karagümrük zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranlarını ele alacak olursak Sivasspor galibiyetinin 2.42, beraberlik tercihinin 3.55, Fatih Karagümrük galibiyetinin ise 3.15 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Goutas Gollerine Devam Ediyor 

Sivasspor, geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Süper Lig’te geçen hafta Yeni Malatyaspor’a konuk olan Yiğidolar, sahadan 1-0’lık galibiyet ile ayrıldı. Dimitris Goutas, attığı gollerle bu sezon Sivasspor’un dikkat çeken oyuncularından biri. Stoper olmasına rağmen 3 gol atmayı başaran Goutas, Yeni Malatyaspor karşısında takımına galibiyeti getiren isimdi. Süper Lig’te ilk galibiyetini alan Rıza Çalımbay’ın ekibi, 6 haftada 6 puan topladı. Bu hafta Fatih Karagümrük ile karşılaşacak Sivasspor’da Leke James sakat.

Fatih Karagümrük 3 Maçtır Kaybetmiyor 

Fatih Karagümrük, geçtiğimiz hafta fırsatları cömertçe harcadı. Antalyaspor karşısında üstün oynayan taraflardı ama galibiye golünü bulamadılar. Özellikle golcü Pesic, 3-4 fırsattan yararlanamadı. Süper Lig’te üst üste 3 maçtır kaybetmeyen İstanbul ekibi, son 3 maçta 7 puan topladı. Bu hafta ise Sivasspor deplasmanına konuk olacaklar. Süper Lig’te 6 hafta sonunda 11 puan toplayan Fatih Karagümrük, 6. Sırada yer alıyor. Maç öncesinde Fatih Karagümrük’te Rayyan Baniya’nın sakatlığı devam ediyor.

Maç Bilgileri

Sivasspor – Fatih Karagümrük Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Beın Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak. Mücadelenin saat 13.30’da başlayacağını belirtelim.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklamadı. Mücadele Yeni 4 Eylül Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Sivasspor’da Leke James sakat. Fatih Karagümrük’te Rayyan Baniya’nın sakatlığı devam ediyor.

Sivasspor'un ilk 11’i Belli mi?

Sivasspor’un muhtemel kadrosu: Ali Şaşal Vural, Ahmet Oğuz, Samba Camara, Caner Osmanpaşa, Uğur Çiftçi, Hakan Arslan, Faycal Fajr, Isaac Cofie, Ninga, Pedro Henrique, Kayode

Fatih Karagümrük'ün ilk 11’i Belli mi?

Fatih Karagümrük’ün muhtemel kadrosu: Viviano, Hedenstad, Medhi Benatia, Rayyan Baniya, Jure Balkovec, Efe Tatlı, Erhan Öztümer, Bertolacci, Zukanovic, Ahmed Musa Aleksandr Pesic

İddaa Tahmini

Gollü bir maç bekliyorum. Sivasspor, ritmini bulmaya başladı. Fatih Karagümrük’te sezonun flaş takımlarından biri. Pesic ile iyi bir hava yakaladılar. Her iki takımda gol bulur.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.66

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.87

Maç Sonucu: 4-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Sivasspor, önemli bir galibiyet aldı. Fatih Karagümrük’ü 4-0 mağlup ettiler. Süper Lig’de üst üste 2. galibiyetini almış oldular.