Antalyaspor Yeni Malatyaspor İddaa Tahmini 25.09.2021

Spor Toto Süper Lig’te heyecan devam ediyor. Üst üste 3 maçtır mağlup olan Yeni Malatyaspor deplasmanda, Antalyaspor’a konuk olacak. Mücadele saat 16.00’da başlayacak ve Beın Sports kanalından izlenebilecek.

AntalyasporYeni Malatyaspor arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde. Antalyaspor kazanır 2.28, beraberlik 3.55, Yeni Malatyaspor kazanır ise 3.45 olarak açıklanmış.

Antalyaspor 3 Maçtır Kazanamıyor 

Antalyaspor, geçtiğimiz haftayı 1 puan ile kapattı. Konuk oldukları Fatih Karagümrük deplasmanından golsüz beraberlik ile ayrıldılar. Süper Lig’te son 3 maçtan galibiyet çıkartamayan Akdeniz ekibi, bu sezon ise sadece 1 galibiyet alabildi. Tek galibiyetini Çaykur Rizespor karşısında alan Kırmızı Beyazlılar, 6 hafta sonunda topladığı 5 puan ile düşme hattında yer alıyor. Bu hafta Yeni Malatyaspor’u konuk edecek Antalyaspor’da eksik bulunmuyor.

Yeni Malatyaspor’dan Üst Üste Mağlubiyetler 

Yeni Malatyaspor’da kötü gidişat devam ediyor. Son haftalarda üst üste mağlubiyetler yaşayan İrfan Buz’un ekibi, son 3 karşılaşmadan puan çıkartamadı. Beşiktaş ve Fatih Karagümrük’e kaybeden Yeni Malatyaspor, geçtiğimiz hafta ise Sivasspor’a 1-0 mağlup oldu. Adem Büyük ile 1-2 pozisyona girdiler ama değerlendiremediler. Süper Lig’te bu sezon 6 haftada 2 galibiyet alabilen Yeni Malatyaspor, topladığı 6 puan ile 12. Sırada bulunuyor. Maç öncesinde Yeni Malatyaspor’da Karim Hafez’in sakatlığı devam ediyor.

Maç Bilgileri

Antalyaspor – Yeni Malatyaspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 16.00’da başlayacak ve Beın Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Antalya Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Yeni Malatyaspor’da Karim Hafez’in sakatlığı devam ediyor.

Antalyaspor'un 11’i Belli mi?

Antalyaspor’un muhtemel kadrosu: Ruud Boffin, Bünyamin Balcı, Naldo, Veysel Sarı, Kudryashov, Andrea Poli, Nuri Şahin, Fredy, Amilton, Gökdeniz Bayrakdar, Haji Wright

Yeni Malatyaspor'un ilk 11’i Belli mi?

Yeni Malatyaspor’un muhtemel kadrosu: Herrera, Chebake, Wallace, Semih Kaya, Oussama Haddai, Rayane Aabeid, Acquah, Fofona, Topalli, Tetteh, Adem

İddaa Tahmini

Taraf bahsi açısından zor bir maç. En mantıklı seçim gollere yönelmek. Karşılıklı goller atılır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.66

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.83

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Antalyaspor, tek golle kazandı. Yeni Malatyaspor’u Güray Vural’ın golüyle 1-0 mağlup ettiler.