İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Tottenham Burnley İddaa Tahmini 11.05.2024

İngiltere Premier Lig’de düşme hattında yer alan Burnley deplasmanda, Tottenham’ın konuğu olacak. Mücadeleyi saat 17.00’de Beın Sports kanalından izleyebilirsiniz.

Tottenham ve Burnley arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranları şu şekilde verilmiş. Tottenham kazanır 1.35, beraberlik 6.10, Burnley kazanır ise 7.90 olarak açıklanmış.

Tottenham Kabustan Uyanamıyor

Tottenham hala kabustan uyanamadı. Premier Lig’de son haftalarda üst üste mağlubiyetler yaşayan Londra ekibi geçen hafta sonu Anfield’da konuk olduğu Liverpool karşısında da puan alamadı. Rakibine 4-2 kaybettiler ve moraller bozuk. Ange Postecoglou’nun öğrencileri üst üste 4 maçtır mağlubiyet yaşıyor ve önümüzdeki sezon için Şampiyonlar Ligi umutları iyice azalmış durumda. Tüm maçlarını kazansalar da yetmiyor, Aston Villa’nın puan kaybını beklemeleri şart. Bu hafta sonu Burnley’i konuk edecek Tottenham’da Fraser Forster, Ben Davies, Ryan Sssegnon ve Oliver Skipp’in sakatlıkları bulunuyor.

Burnley Fırsatı Kaçırdı

Burnley geçen hafta önemli bir fırsatı harcadı diyebiliriz. Luton Town’un puan kaybı yaşadığı hafta Newcastle United’ı konuk eden Burnley mücadeleden 4-1’lik mağlubiyet ile ayrıldı. Bu yenilginin ardından kümede kalma şansları da iyice azalmış durumda. Burnley’in kümede kalabilmesi için son 2 maçını kazanması, aynı zamanda da Nottingham Forest ve Luton Town’un mağlup olmalarını beklemesi gerekiyor. Bu hafta da Tottenham deplasmanına konuk olacaklar ve işleri bir hayli zor. Maç öncesinde Burnley’de Aaron Ramsey, Nathan Redmond ve Jordan Beyer sakat olan isimler.

Tottenham – Burnley Maç Bilgileri

Tottenham – Burnley Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Beın Sports 3 kanalından Türkiye saati ile 17.00’de canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Tottenham Hotspur Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Tottenham’da Fraser Forster, Ben Davies, Ryan Sssegnon ve Oliver Skipp’in sakatlıkları bulunuyor. Burnley’de Aaron Ramsey, Nathan Redmond ve Jordan Beyer sakat olan isimler.

Tottenham'ın ilk 11’i Belli mi?

Tottenham’ın muhtemel kadrosu: Guglielmo Vicario, Destiny Udogie, Ben Davies, Eric Dier, Pedro Porro, Pape Sarr, Pierre Hojbjerg, Brennan Jonhson, Timo Werner, James Maddison, Heung Min Son

Burnley'in ilk 11’i Belli mi?

Burnley’in muhtemel kadrosu: James Trafford, Connor Roberts, Dara O’Shea, Ameen Al Dakhil, Jordan Beyer, Nathan Redmond, Josh Brownhill, Johann Gudmundsson, Luca Koleosho, Lyle Foster, Anass Zaroury

İddaa Tahmini

Tottenham’da mağlubiyet serisi devam ediyor. Geçen hafta sonu Liverpool’a konuk olan Tottenham sahadan puansız ayrıldı. Rakibine 4-2 kaybettiler ve mağlubiyet serisi 4 maça çıktı. Şampiyonlar Ligi şansı zora giren Tottenham bu hafta Burnley’i ağırlayacak. Burnley ise geçen hafta konuk ettiği Newcastle United’a 4-1 kaybetti. Premier Lig’de kümede kalma umutları zora giren Burnley’in kalan 2 maçını kazanması şart ve Nottingham Forest’ın 2 maçta da puan kaybını bekleyecekler. Totteham maçın favorisi. Burnley karşısında kazanarak kötü gidişatı sonlandırırlar.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.17

intobet Oranı: MS 1, Oran 1.35

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…