Ajax Beşiktaş İddaa Tahmini 28.09.2021

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde heyecan devam ediyor. Ajax evinde, temsilcimiz Beşiktaş’ı konuk edecek. Mücadele saat 22.00’de başlayacak ve EXXEN platformundan takip edilebilecek.

Ajax ve Beşiktaş arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Ajax kazanır 1.16, beraberlik 8.75, Beşiktaş kazanır ise 23.00 olarak açıklanmış.

Ajax Net Favori

Ajax, grubun favorileri arasında gösteriliyor. Borussia Dortmund ile beraber grupta ilk 2 sırayı paylaşması beklenen Ajax, grubun ilk maçında farklı bir galibiyet aldı. Sporting CP deplasmanında 5-1 kazanmayı başaran Erik ten Hag’ın öğrencileri, ilk maçlar sonunda liderliğe yükseldi. Sebastian Haller’in önderliğinde 3 puana ulaşan Ajax, grubun 2. Maçında Beşiktaş’ı konuk edecek. Hollanda Eredivisie’de de üst üste galibiyetler alan Ajax’ın bu sezon mağlubiyet yaşamadığını belirtelim. Maç öncesinde Ajax’da önemli bir eksik bulunmuyor.

Beşiktaş’ın Eksikleri Var

Temsilcimiz Beşiktaş, grubun zayıf halkası olarak gösteriliyor. Grubun ilk maçında Vodafone Park’ta Borussia Dortmund’u konuk eden Siyah Beyazlılar, sahadan 2-1’lik mağlubiyet ile ayrıldı. Özellikle rakibin birçok net pozisyondan yararlanamadığını belirtelim. Sezona iyi başlayan Beşiktaş, Süper Lig’de son haftalarda üst üste puan kaybetmeye başladı. Öte yandan Beşiktaş’ın eksiklerle başı da dertte diyebiliriz. Grubun 2. Maçında Ajax’a konuk olacak Beşiktaş’ta Necip, Nkoudou, Wellinton,  Vida, Pjanic, Mehmet Topal ve Alex Teixeira’nın sakatlıkları bulunuyor.

Maç Bilgileri

Maç Bilgileri

Ajax – Beşiktaş Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 22.00’de EXXEN platformundan canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Amsterdam Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Beşiktaş’ta Necip, Nkoudou, Wellinton, Ghezzal, Vida, Pjanic, Mehmet Topal ve Alex Teixeira’nın sakatlıkları bulunuyor.

Ajax'ın ilk 11’i Belli mi?

Ajax’ın muhtemel kadrosu: Remko Pasveer, Edson Alvarez, Lisandro Martinez, Nicolas Tagliafico, Jurrien Maduro, Schuurs, Gravenberch, Dusan Tadic, Davy Klassen, Steven Berghuis, Sebastien Haller

Beşiktaş'ın ilk 11’i Belli mi?

Beşiktaş’ın muhtemel kadrosu: Ersin, Montero, Nsakala, Serdar Saatçi, Rıdvan Yılmaz, Atiba, Josef De Souza, Salih Uçan, Gökhan Töre, Cyle Larin, Batshuayi

İddaa Tahmini

Ajax’ın rahat kazanacağı bir maç bekliyorum. Beşiktaş karşısında farklı bir galibiyet alırlar ve grupta 2’de 2 yaparlar.

İddaa Oranı: H1, Oran 1.27

Bets10 Oranı: H1, Oran 1.44

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Ajax, zorlanmadan kazandı. Beşiktaş karşısında ilk yarıda buldukları gollerle 2-0 kazanan taraf oldular. Grupta liderliğini devam ettirdiler.