Borussia Dortmund Sporting CP İddaa Tahmini 28.09.2021

UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu 2. Maçında, Borussia Dortmund ile Sporting CP karşı karşıya gelecek. Mücadele saat 22.00’de başlayacak ve EXXEN platformundan canlı olarak takip edilebilecek.

Borussia Dortmund bugün Sporting CP karşısında maçın net favorisi. Bets10 oranlarını ele alırsak ev sahibi Borussia Dortmund galibiyetine 1.37, beraberlik tercihine 5.65, Sporting CP galibiyetine 8.75 oran veriyor.

Borussia Dortmund Galibiyet Peşinde

Borussia Dortmund, geçtiğimiz hafta sonu Bundesliga’da mağlubiyet yaşadı. Konuk oldukları Mönchengladbach deplasmanında 1-0 kaybettiler. Bundesliga’da bu sezon 2. Mağlubiyetini yaşayan Marco Rose’un ekibi, bu hafta içi Şampiyonlar Ligi mesaisine çıkacak. Grubun 2. Maçında Sporting CP’yi konuk edecek Borussia Dortmund, maçın favorisi olarak gösteriliyor. Grubun ilk maçında Beşiktaş’a konuk olan Alman ekibi, sahadan 2-1’lik galibiyet ile ayrılmıştı. Bu hafta Sporting CP karşısında Borussia Dortmund’da Julian Brandt, Zagadou, Giovanni Reyna ve Emre Can’ın sakatlıkları var.

Sporting CP’nin İşi Zor

Sporting CP, Şampiyonlar Ligi’ne mağlubyiet ile başladı. Grubun ilk maçında Ajax’ı konuk eden Sporting CP, sahadan 5-1’lik mağlubiyet ile ayrılan taraf oldu. Ajax karşısında farklı bir yenilgi yaşayan Ruben Amorim’in ekibi, Portekiz Liga NOS’da ise iyi bir performans gösteriyor. Bu sezon ligte henüz mağlubiyet yaşamadıklarını belirtelim. Geçtiğimiz hafta sonu Gil Vicente’yi 3-0 ile geçen Sporting CP, Borussia Dortmund maçı öncesinde moral buldu. Bu hafta Sporting CP’de Pedro Goncalves’in sakatlığı bulunuyor.

Maç Bilgileri

Borussia Dortmund – Sporting CP Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 22.00’de başlayacak ve EXXEN platformundan canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Signal Iduna Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Borussia Dortmund’da Julian Brandt, Zagadou, Giovanni Reyna ve Emre Can’ın sakatlıkları var. Sporting CP’de Pedro Goncalves’in sakatlığı bulunuyor.

Borussia Dortmund’un ilk 11’i Belli mi?

Borussia Dortmund’un muhtemel kadrosu: Gregor Kobel, Akanji, Passlack, Guerreiro, Dahoud, Belligham, Witsel, Reus, Axel Witsel, Hazard, Haaland

Sporting CP'nin ilk 11’i Belli mi?

Sporting CP’nin muhtemel kadrosu: Luis Arantes, Luis Neto, Sebastian Coates, Zou Feddal, Joa Palhinha, Pedro Porro, Jovane Cabral, Daniel Bragança, Nuno Mendes, Nuno Santos, Paulinho

İddaa Tahmini

Borussia Dortmund, taraftarı önünde galibiyete yakın taraf. Haaland önderliğinde Sporting CP’yi rahat geçerler.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.24

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 1.37

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Borussia Dortmund, 3 puanı tek golle aldı. Sporting CP’yi 1-0 mağlup ettiler.