Günün İddaa Kuponu 29.09.2021

29 Eylül Çarşamba akşamı UEFA Şampiyonlar Ligi’nde oynanacak 3 güvendiğim mücadeleyi kupon olarak hazırladım. Bol şanslar.

Bayern Münih – Dynamo Kiev: MS 1 (-2), 1.48 (iddaa) – 1.73 (Bets10) ; Bayern Münih evinde Dynamo Kiev‘i konuk edecek UEFA Şampiyonlar Ligi E Grubu 2. hafta mücadelesi, 29 Eylül Çarşamba akşamı Türkiye saati ile 22:00‘de, EXXEN platformundan canlı yayınlanacak. Bayern Münih, Julian Nagelsmann önderliğinde çıktığı 9 resmi maçtan 8 galibiyet alırken, sadece ilk maçında Mönchengladbach ile 2-2 berabere kalarak puan kaybı yaşadı. Almanya Bundesliga’da 5 haftadır kazanan Bayern Münih, son 2 haftayı 7-0’lık Bochum ve 3-1’lik Fürth galibiyetleriyle kapatırken, Şampiyonlar Ligi E Grubu’nun ilk haftasında ise Barcelona’yı 3-0 mağlup etti. Nou Camp deplasmanında müthiş bir futbolla kazanan Münih, Almanya Bundesliga’da şampiyonluğun favorisi olurken, Şampiyonlar Ligi’nde de rüştünü ispatladı ve güven verdi. Nagelsmann’ın Bayern Münih’i engel tanımıyor. UEFA Şampiyonlar Ligi E Grubu’nun ilk haftası evinde Benfica’yı konuk eden Dynamo Kiev, savunma ağırlıklı bir kadro ile 90 dakika mücadele ederken, 6 orta saha oyuncusuyla oynayan ekip, Benfica’ya gol şansı vermezken, galibiyet golünü de bulamadı ve 1 puanla yetindi. Ukrayna Premier Ligi’nde 9 haftadan 8 galibiyet, 1 beraberlik alan ve kalesinde sadece 2 gol gören Mircea Lucescu’nun öğrencileri, iki kulvarda birden harika bir savunma performansı ortaya koydu. Ukrayna temsilcisi bu hafta harika bir hücum hattına sahip olan Münih karşısına çıkacak. Dynamo Kiev’in Almanya deplasmanında işi çok zor. Şampiyonlar Ligi’ne yapabileceği en iyi başlangıcı yapan Bayern Münih, Barcelona zaferinin ardından vites düşürmeyecek ve Dynamo Kiev deplasmanında rahat kazanacaktır.

Salzburg – Lille: 2.5 ÜST, 1.62 (iddaa) – 1.83 (Bets10) ; UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu’na 1 puanla başlayan Salzburg, 29 Eylül Çarşamba akşamı gruba beraberlikle başlayan bir diğer takım Lille‘i evinde konuk edecek. 2. hafta mücadelesi Türkiye saati ile 22:00′de başlarken, EXXEN platformundan canlı yayınlanacak. UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu’nun ilk haftasında Sevilla deplasmanına konuk olan Salzburg, ilk yarıda skor 0-0 devam ederken, 3 penaltı fırsatının sadece 1’ini gole çevirebildi. Luka Sucic kendisinin ilk, takımının ise ikinci penaltı şansını gole çevirirken, diğer vuruşta farkı 2’ye çıkaramadı. Sevilla ise bulduğu tek penaltıda beraberliği yakaladı. 1-1’lik skorla sona eren mücadelede, Salzburg hızlı hücum organizasyonları ile net fırsatları bir türlü değerlendiremedi. Matthias Jaissle’nin öğrencileri, zorlu Sevilla deplasmanından iyi bir skorla döndü. Avusturya Bundesliga’nın lideri, ilk kez bir maçta puan kaybetti. Ligde 9 haftadır kazanan Salzburg, Sevilla karşısında fırsatları değerlendiremese de, gelecek haftalar için umut verdi. Lille cephesinde üst üste alınan Reims ve Strasbourg galibiyetleri moralleri yerine getirdi. Fransa Ligue 1’de ilk 6 haftanın 5’ini puan kayıplarıyla geçiren konuk ekip, son şampiyona yakışmayan bir başlangıç yaparken, takımın yeni hocası Jocelyn Gourvennec büyük eleştiri topladı. Şampiyonlar Ligi G Grubu’nun ilk haftası evinde Wolfsburg’u ağırlayan ve 0-0’lık beraberlikle yetinen ekip, Şampiyonlar Ligi dönüşü Ligue 1’de puan kayıplarına önce Reims galibiyetiyle dur dedi, ardından Strasbourg karşısında kazanmaya devam ederek, yükselişe geçti. Burak Yılmaz ilk haftadan itibaren takımı adına en iyi performanslardan birini ortaya koyarken, Lille’in toparlanmasında önemli rol oynadı. Yeni hocasıyla nihayet aradığı yükselişi yakalayan Lille, Ligue 1’deki 2 haftalık başarısını, Şampiyonlar Ligi’nde taçlandırmak istiyor. Hücum hattında etkili performanslarıyla önemli gol fırsatları yakalayan Salzburg, savunmada ise açıklar veriyor. Bu zorlu mücadelede tarafların zorlanmadan skor bulacağını ve 2.5 gol barajının aşılacağını düşünüyorum.

Wolfsburg – Sevilla: İY 0, 1.87 (iddaa) – 2.03 (Bets10) ; 29 Eylül Çarşamba günü İddaa fikstüründe UEFA Şampiyonlar Ligi heyecanı yaşanırken, G Grubu‘nun 2. haftasında, Wolfsburg ile Sevilla karşı karşıya gelecek. EXXEN platformundan canlı yayınlanacak maçın başlama saati 22:00. Wolfsburg, Almanya Bundesliga’da 6. Haftayı mağlubiyetle noktaladı. Evinde ağırladığı Hoffenheim’a 1-0 öne geçtikten sonra, 3-1 kaybeden Mark van Bommel’in öğrencileri, ilk 5 haftadan namağlup çıkmayı başarmış ve kalesinde sadece 2 gole izin vermişti. Seriyi 3 golle kaybeden Wolfsburg, UEFA Şampiyonlar Ligi’ne ise G Grubu’nun ilk haftasında konuk olduğu Lille deplasmanından aldığı 1 puanla başladı. 63. Dakikadan itibaren deplasmanda 10 kişi oynasa da, kaybetmeyen Almanya temsilcisi, yeni hocası Bommel ile kolay maç kaybetmiyor. Sevilla, İspanya La Liga ve UEFA Şampiyonlar Ligi’nde namağlup bir performans grafiği ortaya koyu. Julen Lopetegui’nin öğrencileri iyi bir sezon geçirirken, La Liga’da ilk 6 haftadan 4 galibiyet, 2 beraberlik çıkardı. Şampiyonlar Ligi serüveni ise Sevilla için 1-1’lik Salzburg beraberliğiyle sonlandı. Evinde ağırladığı Salzburg karşısında ilk penaltı şansından gol yemeden kutulan Sevilla, ikinci penaltıda ise golü yedi. İlk yarıda 3 penaltı tehlikesiyle karşı karşıya kalan Sevilla, sadece 1 gol yerken, beraberlik golünü de penaltı golüyle buldu. 50. Dakikadan itibaren 10 kişi oynayan Sevilla, zor anlar yaşasa da, iyi bir sınav verdi. İki formda takım Şampiyonlar Ligi’nde karşı karşıya geliyor. Kolay maç kaybetmeyen Wolfsburg ve Sevilla, ilk yarıda birbirlerine üstünlük kurmakta zorlanacak ve devre arasına beraberlikle gidecektir.

Toplam İddaa Oranı: 4.48

Bets10 Bahis Oranı: 6.42