Fenerbahçe Olympiakos İddaa Tahmini 30.09.2021

UEFA Avrupa Ligi D Grubu 2. Maçında, Fenerbahçe ile Olympiakos kozlarını paylaşacak. Mücadele saat 19.45’te başlayacak ve EXXEN platformundan canlı yayınlanacak.

Fenerbahçe ve Olympiakos arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Fenerbahçe kazanır 2.50, beraberlik 3.20, Olympiakos kazanır ise 3.10 olarak açıklanmış.

Fenerbahçe Galibiyet Hedefliyor 

Fenerbahçe, Avrupa Ligi’ne beraberlik ile başlayan takımlardan biriydi. Grubun ilk maçında Eintracht Frankfurt ile karşılaşan Sarı Lacivertliler, rakibi ile 1-1 berabere kalmıştı. Özellikle ilk yarıda birçok pozisyondan yararlanamayan bir Fenerbahçe vardı. Pelkas’ın 90+2’de kaçırdığı penaltı golle sonuçlansa, Fenerbahçe 3 puanın sahibi olacaktı. Bu hafta içi ise Yunan ekibi Olympiakos ile karşılaşacak Fenerbahçe, maçın favorisi olarak gösteriliyor. Geçtiğimiz hafta sonu ise Süper Lig’de Hatayspor’a konuk olan Fenerbahçe, sahadan 2-1’lik galibiyet ile ayrıldı ve Süper Lig’in yeni lideri oldu. Olympiakos maçı öncesinde Fenerbahçe’de Marcel Tisserand ve İrfan Can Kahveci’nin sakatlıkları sürüyor.

Olympiakos’dan Üst Üste Galibiyetler

Olympiakos, Yunanistan Süper Ligi’nde üst üste galibiyetler almaya devam ediyor. Sezona Atromitos beraberliği ile başladılar ama ardından oynadıkları 3 karşılaşmada da kazanmayı başardılar. Geçtiğimiz hafta Asteras’ı deplasmanda 2-0 ile geçtiler. Kadrolarında Tiquinho, El Arabi, Mady Camara, Rony Lopes, Onyekuru gibi önemli isimler var. Avrupa Ligi’nde ise grubun ilk maçında Antwerp’i 2-1 ile geçen Pedro Martins’in öğrencileri, liderliği elinde bulunduruyor. Grubun 2. Maçında ise Fenerbahçe deplasmanına konuk olacaklar. Maç öncesinde Olympiakos’da Ruben Semedo’nun sakatlığı devam ediyor.

Maç Bilgileri

Fenerbahçe – Olympiakos Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 19.45’te canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Ülker Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Fenerbahçe’de İrfan Can Kahveci ve Marcel Tisserand’ın sakatlıklar devam ediyor. Olympiakos’da Ruben Semedo’nun sakatlığı devam ediyor.

Fenerbahçe'nin ilk 11’i Belli mi?

Fenerbahçe’nin muhtemel kadrosu: Altay Bayındır, Bright Osayi Samuel, Kim Min Jae, Atila Szalai, Filip Novak, Mert Hakan, Luiz Gustavo, Mesut Özil, Enner Valencia, Diego Rossi Mergim Berisha

Olympiakos'un ilk 11’i Belli mi?

Olympiakos’un muhtemel kadrosu: Tomas Vaclik, Androutsos, Ruben Semedo,Sokratis, Jose Holebas, Mady Camara, M’Vila, Andreas Bouchalakis, Rony Lopes, Mathieu Valbuena, El Arabi

İddaa Tahmini

Fenerbahçe’den galibiyet bekliyorum. Gruptan çıkma umutlarını arttırmak adına, Olympiakos karşısında alınacak olası bir galibiyet, Fenerbahçe’de havayı farklı bir noktaya taşır. Sarı Lacivertliler galibiyete yakın taraf.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 2.06

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 2.50

Maç Sonucu: 0-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Fenerbahçe, beklentileri karşılayamadı. İç sahada konuk ettikleri Olympiakos’a 3-0 kaybettiler.