Marsilya Galatasaray İddaa Tahmini 30.09.2021

UEFA Avrupa Ligi E Grubu 2. Maçında Marsilya evinde, temsilcimiz Galatasaray’ı konuk edecek. Karşılaşma saat 22.00’de başlayacak ve EXXEN platformundan ekranlara gelecek.

Marsilya ile Galatasaray takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını inceleyecek olursak Marsilya galibiyetine 1.69, beraberlik tercihine 4.25, Galatasaray galibiyetine ise 5.05 verildiğini görüyoruz.

Marsilya’dan İlk Mağlubiyet

Marsilya, UEFA Avrupa Ligi’ne beraberlik ile başlayan takımlardan biriydi. Grubun ilk maçında Lokomotiv Moskova deplasmanına konuk olan Marsilya, sahadan 1-1’lik beraberlik ile ayrıldı. 1-0 öne geçtiği maçta son dakikada yediği golle 1 puana razı olan Jorge Sampoli’nin öğrencileri, grubun 2. Maçında ise temsilcimiz Galatasaray ile karşılaşacak. Fransa Ligue 1’de geçtiğimiz hafta sonu Lens’e 3-2 kaybeden Marsilya, bu sezon ilk kez bir resmi maçta mağlubiyet yaşadı. Bir önceki hafta ise Angers deplasmanında berabere kaldılar. Sezona müthiş başlayan Dimitri Payet, 6 maçta attığı 5 golle Marsilya’nın en üretken oyuncusu. Öte yandan Cengiz Ünder’de Marsilya forması ile 4 gol kaydetti ve dikkat çekti. Maç öncesinde Marsilya’da önemli bir eksik bulunmuyor.

Galatasaray Sürpriz Peşinde

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi’ne sürpriz bir galibiyet ile başladı. Grubun ilk maçında Lazio’yu 1-0 ile geçen Sarı Kırmızılılar, ilk maçlar sonunda grupta liderliğe oturdu. Süper Lig’de ise üst üste 3 maçlık kazanamama serisini sona erdiren Galatasaray, geçtiğimiz hafta konuk ettiği Göztepe’yi 2-1 ile geçti. Yine savunmada yapılan hatalar can sıkıyor ama Göztepe karşısında alınan 3 puan, önemli bir moral oldu diyebiliriz. Grubun 2. Maçında Marsilya’ya konuk olacak Galatasaray’ı zor bir 90 dakika bekliyor. Maç öncesinde Galatasaray’da Aytaç Kara, Barış Alper Yılmaz, Oğulcan Çağlayan ve Gustavo Assunçao kadroda yer almıyor.

Maç Bilgileri

Marsilya – Galatasaray Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 22.00’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Vélodrome Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Galatasaray’da Aytaç Kara, Barış Alper Yılmaz, Oğulcan Çağlayan ve Gustavo Assunçao kadroda yer almıyor.

Marsilya’nın ilk 11’i Belli mi?

Marsilya’nın muhtemel kadrosu: Steve Mandanda, Balerdi, Saliba, Guendouzi, Gueye, Gerson, Peres, Bamba Dieng, Dimitri Payet, Cengiz Ünder, La Fuente

Galatasaray'ın ilk 11’i Belli mi?

Galatasaray’ın muhtemel kadrosu: Fernando Muslera, Deandre Yedlin Victor Nelsson, Marcao, Van Aanholt, Taylan Antalyalı, Kerem Aktürkoğlu, Cicaldau, Berkan Kutlu, Halil Dervişoğlu

İddaa Tahmini

Marsilya, maçın favorisi. Dimitri Payet, sezona çok iyi başladı ve Marsilya’nın hücumdaki kalbi diyebiliriz. Galatasaray karşısında kazanacaklarını düşünüyorum.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.49

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 1.69

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Galatasaray, 1 puanı kaptı. Marsilya deplasmanından golsüz beraberlik ile dönen Galatasaray, puanını 4’e yükseltti ve liderliğini sürdürdü.