Lyon – Brondby İddaa Tahmini 30.09.2021

UEFA Avrupa Ligi A Grubu‘nun 2. haftasında, Lyon ile Brondby kozlarını paylaşacak. 30 Eylül Perşembe akşamı Türkiye saati ile 19:45‘te sahne alacak olan mücadelenin yayın ekranı EXXEN.

İddaa ve Bahis Tahmini

Bets10, Lyon galibiyetine 1.25, beraberliğe 7.15, Brondby galibiyetine ise 13.00 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 2.00, KGYOK 1.78 oran kazandırıyor.

Lyon Vites Yükseltti

UEFA Avrupa Ligi’ne iyi bir başlangıç yapan Lyon, A Grubu’nun ilk haftasında konuk olduğu Rangers deplasmanından 2-0’lık galibiyetle döndü. Sezona teknik adam değişikliğiyle başlayan Lyon’da, Peter Bosz dönemi üst üste puan kayıplarıyla başlarken, Fransa Ligue 1’de ilk 3 haftadan sadece 2 puan çıkarabilen Lyon, son 5 haftada ise 3 galibiyet, 1 beraberlik, 1 mağlubiyetlik bir performans grafiği ortaya koydu. Bu süreçte sadece lider PSG’ye son dakika golüyle kaybeden ev sahibi, savunmadaki büyük zafiyetlere çözüm olarak Boateng’i transfer ederken, tecrübeli savunmacı Lyon’un yükselişinde önemli pay sahibi oldu. Lucas Paqueta, Ekmabi ve Moussa Dembele ise üst üste skor katkılarıyla gol sorununu kısa sürece çözdü.

Brondby Maç Kazanmakta Zorlanıyor

Danimarka temsilcisi Brondby, Şampiyonlar Ligi’ne Play Off Turu’nda veda ederken, adını UEFA Avrupa Ligi A Grubu’na yazdırdı. İlk sınavını iç sahada Sparta Prag’a karşı veren Brondby, sadece 1 isabetli şut atabildiği maçtan 1 puanla ayrıldı. Maç boyunca savunma ağırlıklı bir oyun ortaya koyan Niels Frederiksen’in öğrencileri, kalesinde gole geçit vermezken, rakip kalede pozisyon bulmakta ise zorlandı. Brondby, Avrupa sahnesinde kolay lokma olmazken, Danimarka Süper Ligi’nde ise sezona kötü başladı. 10 maçtan 2 galibiyet çıkarabilen ekip, 2. Galibiyetini geçtiğimiz hafta Aalborg karşısında aldı. Brondby maç kazanmakta zorlanıyor.

Maç Bilgileri

Lyon – Brondby Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 19.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi H. Lechner. Mücadele Groupama Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Lyon takımında Boateng, Dembele, Denayer, Gusto, Kadewere, Pintor, Reine-Adelaide ve Slimani sakat. Brondby cephesinde ise Wikstrom’un sakatlığı bulunuyor.

Lyon’nun ilk 11’i Belli mi?

Lyon’nun muhtemel kadrosu: Anthony Lopes, Diomande, Leo Dubois, Castello Lukeba, Paqueta, Aouar, Bruno, Mathis Cherki, Cornet, Shaqiri, Ekambi.

Brondby’nin ilk 11’i Belli mi?

Brondby’nin muhtemel kadrosu: Mads Hermansen, Andreas Maxsö, Kevin Tshiembe, Anton Hendriksen, Kevin Mensah, Morten Frendrup, Anis Ben Slimane, Smon Hedlund, Andrija Pavlovic, Mikael Uhre, Andreas Bruus.

İki kulvarda maç kazanmakta zorlanan, Avrupa sahnesinde ise skor üretmekte zorlanan Brondby, güçlenen Lyon savunmasını geçmeyi başaramaz. Mücadelede konuk ekibin gol bulamayacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGYOK, Oran 1.57

Bets10 Oranı: KGYOK, Oran 1.78

Maç Sonucu: 3-0

Maç Sonu Editör Yorumu: 90 dakika boyunca hem oyun hem de skor hakimiyetini elinde tutmayı başaran Lyon, iç sahada 3 golle 3 puana uzanırken, beklediğimiz gibi Brondby’e gol şansı vermedi. Kazananları tebrik ederiz.