Günün İddaa Kuponu 01.10.2021

1 Ekim Cuma gününün öne çıkan maçlarından oluşan kuponum hazır. Yayınlamış olduğum 3 maçlık kupona güvenim 6/10. Herkese bol kazançlı günler.

Fatih Karagümrük – Başakşehir: KGVAR, 1.53 (iddaa) – 1.46 (Bets10) ; Fatih Karagümrük, geçtiğimiz hafta farklı bir mağlubiye yaşadı. Sivasspor deplasmanında yokları oynadılar ve 4-0 kaybettiler. Pesic, ilk defa bu kadar sönük kaldı. Son 2 maçından galibiyet çıkartamayan Fatih Karagümrük, bu hafta Başakşehir’i konuk edecek. Özellikle iç sahada etkili bir performans gösteren David Sassarini’nin ekibi, bu sezon Süper Lig’de oynadığı 3 karşılaşmada 7 puan topladı. Maç öncesinde Fatih Karagümrük’de Rayyan Bayina’nın sakatlığı sürüyor. Başakşehir, geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada konuk ettikleri Çaykur Rizespor’u 3-0 ile geçtiler ve moral buldular. Süper Lig’de 2. Galibiyetini alan Aykut Kocaman’ın öğrencileri, alt sıralardan kurtulma hedefinde. Çaykur Rizespor karşısında 3 gol atmayı başaran Sefano Okaka, galibiyetin baş mimarıydı. Bu hafta Fatih Karagümrük’e konuk olacak Başakşehir’de önemli bir eksik bulunmuyor. Fatih Karagümrük, iç sahada oynadığı 3 maçta 7 puan topladı. Kolay kolay teslim olmuyorlar. Başakşehir ise moralli. Geçen hafta 3 gol buldular. Artık deplasmanda da reaksiyon göstermeliler. Gollü bir maç olabilir. İki takımdan da gol bekliyorum.

Antalyaspor – Adana Demirspor: KGVAR, 1.50 (iddaa) – 1.66 (Bets10) ; Antalyaspor, geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada konuk ettikleri Yeni Malatyaspor’u 1-0 mağlup ettiler. Antalyaspor’a galibiyeti getiren gol, 89. Dakikada Güray Vural’dan geldi. Bu sezon Süper Lig’de 8 puan toplayan Ersun Yanal’ın ekibi, 13. Sırada bulunuyor. Son 2 maçta 4 puan topladılar ve moralliler. Adana  Demirspor karşısında kazanarak, milli araya moralli girmek istiyorlar. Adana Demirspor, son haftalarda dikkat çekmeye devam ediyor. Vincenzo Montella’nın göreve gelişiyle iyi bir hava yakaladılar. 2 hafta önce Vodafone Park’ta 3-0 geriden gelen ve 1 puan alan Adana Demirspor, geçtiğimiz hafta ise Gaziantep FK’yı 4-0 mağlup etti. Mario Balotelli, son 3 maçta attığı 4 golle Adana Demirspor’u sırtlamaya devam ediyor. Son 3 maçta ise Adana Demirspor’un 10 kez fileleri havalandırdığını belirtelim. Bu hafta Adana Demirspor’da Akintola’nın sakatlığı devam ediyor. Adana Demirspor, son haftalarda bol gol atmaya başladı. Son 3 maçta 10 golleri var. Antalyaspor’da iç sahada üretken. İki takımında skor üretmesini bekliyorum.

Athletic Bilbao – Alaves: MS 1, 1.40 (iddaa) – 1.59 (Bets10) ; Athletic Bilbao, geçtiğimiz hafta konuk olduğu Valencia deplasmanından 1 puan ile döndü. Mestella’da Valencia ile 1-1 berabere kaldılar. La Liga’da son 3 maçtan galibiyet çıkartamayan Bask ekibi, bu 3 maçlık süreçte ise 2 puan toplayabildi. 2 hafta önce San Mames’de konuk ettikleri Rayo Vallecano’ya 2-1 kaybettiler. Bu hafta Alaves’i konuk edecek Athletic Bilbao’da Asier Villalibre ve Yuri Berchiche’nin sakatlıkları devam ediyor. Alaves, geçtiğimiz hafta sürpriz bir 3 puan elde etti. La Liga’nın 7. Haftasında Atletico Madrid’i konuk eden Alaves, rakibini 1-0 mağlup etmeyi başardı. Sezonun ilk galibiyetini alan Javi Cellaja’nın ekibi, 19. Sırada yer alıyor. Üst üste 5 maçlık mağlubiyet serisini sona erdiren Alaves, bu hafta konuk olacağı Athletic Bilbao deplasmanında da puan peşinde. Maç öncesinde Alaves’de önemli bir eksik olmadığını belirtelim. Athletic Bilbao, üst üste 3 maçtır galibiyet alamıyor. Alaves, kazanıp moral bulmaları adına uygun bir rakip. Marcelino’nun öğrencileri, 3 puan ile haftayı kapatır.

Toplam İddaa Oranı: 3.21

Bets10 Bahis Oranı: 4.38