Lens – Reims İddaa Tahmini 01.10.2021

Fransa Ligue 1‘in 2. sırasında yer alan Lens, 1 Ekim Cuma akşamı evinde 11. sıradaki Reims‘i konuk edecek. Türkiye saati ile 22:00‘de sahne alacak maçın yayın ekranı beIN CONNECT.

İddaa ve Bahis Tahmini

Bets10, Lens galibiyetine 1.93, beraberliğe 3.50, Reims galibiyetine ise 4.35 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 2.13, 2.5 Alt 1.78 oran kazandırıyor.

Lens Marsilya Engelini Geçmeyi Başardı

Fransa Ligue 1’de 8. haftanın en zorlu fikstürlerinden birine sahip olan Lens, en yakın rakibi Marsilya karşısına deplasmanda çıkarken, Ligue 1’in namağlup takımını 3-2’lik skorla mağlup etmeyi başardı ve 2.’liğe yükseldi. PSG’nin ardından ligin en formda takımı olmayı başaran Franck Haise’nin öğrencileri, 2 hafta önce Strasbourg karşısında alınan 1-0’lık mağlubiyeti, en yakın rakibi karşısında sergilediği harika performansla telafi etti. Maç boyunca üstün oynayan ev sahibi, ilk yarıdaki 2-0’lık üstünlüğünü korumayı başaramasa da, ikinci yarıda tekrar üstünlüğü ele geçirdi. 8 maçın 7’sinde gol atmayı başaran ve ligin en az maç kaybeden takımları arasında yer alan Lens, harika performans grafiğiyle güven veriyor.

Reims Maç Kazanmakta Zorlanıyor

Geçtiğimiz hafta evinde Nantes’i konuk eden Reims, Lorient beraberliği ve Lille mağlubiyetlerinin ardından, toparlanmayı başardı ve taraftarı önünde 3-1’lik skorla 3 puanı aldı. Konuk ekipte oyuna sonradan dahil olan Hugo Ekitike attığı 2 golle galibiyetin kilit ismiydi. Oscar Garcia’nın öğrencileri, 8 haftadan 10 puan çıkarmayı başarırken, ligin orta sıralarında yer alıyor. Sadece 2 galibiyeti bulunan Reims, sadece Rennes deplasmanı ve iç sahada ağırladığı Nantes karşısında maç kazanabildi.

Maç Bilgileri

Lens – Reims Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN CONNECT ekranlarından Türkiye saati ile 22.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Bollaert-Delelis Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Lens cephesinde Corentin Jean sakat. Reims takımında ise Berisha, Cafaro, Doumbia, Hornby, Toure ve Zeneli sakat. 

Lens’in ilk 11’i Belli mi?

Lens’in muhtemel kadrosu: Jean-Louis Leca, Jonathan Clauss, Medina, Wooh, Gradit, Machado, Cahuzac, Fofana, Kakuta, Ganago, Sotoca.

Reims’in ilk 11’i Belli mi?

Reims’in muhtemel kadrosu: Predrag Rajkovic, Gravillon, Abdelhamid, Doucoure, Faes, van Bergen, Foket, Chavalerin, Cassama, Ekitike, Mbuku.

Fransa Ligue 1’de lider PSG’nin ardından en iyi performans sergileyen Lens, Marsilya deplasmanında aldığı 3 puanla birlikte formunun zirvesine çıktı. 8 maçtaki etkisiyle rüştünü ispatlayan Haise’nin öğrencileri, Reims karşısında galibiyetlerine devam edecektir.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.63

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 1.93

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Lens ilk yarının son dakikasında 10 kişi kalan Reims’e, ikinci yarı itibariyle üstünlük kurmayı başarırken, fırsatları iyi değerlendirdi ve Kalimuendo’nun golleriyle kazandı. Ev sahibinin 3 puanla 2. sırayı koruyacağını düşünüyorduk ve yanılmadık.