Göztepe Giresunspor Bahis Tahmini 02.10.2021

Spor Toto Süper Lig’de üst üste 7 maçtır kazanamayan Giresunspor deplasmanda, Göztepe’ye konuk olacak. Mücadele saat 16.00’da başlayacak ve Beın Sports 2 kanalından yayınlanacak.

Göztepe ve Giresunspor arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Göztepe kazanır 2.00, beraberlik 3.60, Giresunspor kazanır ise 4.25 olarak açıklanmış.

Göztepe’de İşler Yolunda Gitmiyor

Göztepe’de işler yolunda gitmiyor. Son haftalarda üst üste mağlubiyetler yaşayan Sarı Kırmızılılar, geçtiğimiz hafta konuk olduğu Galatasaray deplasmanında da 2-1 mağlup oldu. Süper Lig’de son 3 maçından puan çıkartamayan Göztepe, alt sıralara doğru gerilemeye başladı. Nestor El Maestro yönetiminde sadece 1 galibiyet alabilen Göztepe, bu hafta Giresunspor karşısında mutlak galibiyet hedefliyor. Maç öncesinde Göztepe’de Beykan Şimşek kart cezalısı.

Giresunspor’un Galibiyeti Yok

Giresunspor, bu sezon Süper Lig’de galibiyet ile tanışamadı. Süper Lig’de oynadıkları son 7 karşılaşmada sadece 1 puan toplayabildiler. Geçtiğimiz hafta iç sahada Kayserispor’u konuk eden Karadeniz ekibi, sahadan 1-1’lik beraberlik ile ayrıldı. Puanını 2 yapan Hakan Keleş’in öğrencileri, Kayserispor karşısında çok daha iyi oynayan taraftı ama galibiyet golünü bulamadılar. Bu hafta Giresunspor’da önemli bir eksik bulunmuyor.

Maç Bilgileri

Göztepe – Giresunspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 16.00’da başlayacak ve Beın Sports 2 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Gürsel Aksel Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Göztepe’de Beykan Şimşek kart cezalısı.

Göztepe'nin 11’i Belli mi?

Göztepe’nin muhtemel kadrosu: İrfan Can, Murat Paluli, Atınç Nukan, Dino Arslanagic, Dzenan Burekovic, Obinna Nwobodo, Soner Aydoğdu, Halil Akbunar, Laurency, David Tijanic, Adis Jahovic

Giresunspor'un ilk 11’i Belli mi?

Giresunspor’un muhtemel kadrosu: Okan Kocuk, Hüsamettin Tut, Alexis Perez, Mamadou Diarra, Zeki Yavru, Esat Mala, Michal Nalepa, Flavio, Joey Pulupessy, Serginho, Ibrahima Balde

İddaa Tahmini

Göztepe’nin bu hafta kazanmasını bekliyorum. Düşme hattında yer alan ve 7 maçtır kazanamayan Giresunspor’u mağlup ederler.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.71

Best10 Oranı: MS 1, Oran 1.75

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Göztepe’de kötü gidişat devam etti. İç sahada konuk ettikleri Giresunspor’a 1-0 kaybettiler. Giresunspor, sezonun ilk 3 puanını aldı.