Günün İddaa Kuponu (4) 02.10.2021

2 Ekim Cumartesi gününün öne çıkan maçlarından oluşan kuponum hazır. Yayınlamış olduğum 3 maçlık kupona güvenim 6/10. Herkese bol kazançlı günler.

Cadiz – Valencia: MS 2, 2.03 (iddaa) – 2.40 (Bets10) ; Cadiz’in bu sezon La Liga’da sadece 1 galibiyeti var. Alvaro Cervera’nın ekibi, ligin 6. Haftasında Celta Vigo’yu deplasmanda 2-1 ile geçmişti. Sezonun ilk galibiyetini alan Cadiz, topladığı 6 puan ile 15. Sırada yer alıyor. Düşme hattına yakın bir yerde olduklarını belirtelim. Geçtiğimiz hafta ise Rayo Vallecano deplasmanına konuk olan Cadiz, sahadan 3-1’lik mağlubiyet ile ayrılmıştı. Bu hafta iç sahada Valencia’yı konuk edecek Cadiz’de Alberto Perea’nın sakatlığı bulunuyor. Valencia, son haftalarda düşüşe geçmeye başladı. La Liga’da oynadıkları son 3 karşılaşmada 1 puan toplayabildiler. Geçtiğimiz hafta Mestella’da Athletic Bilbao’yu konuk eden Yarasalar, sahadan 1-1’lik beraberlik ile ayrıldı. Son 3 maçında Real Madrid, Sevilla ve Bilbao gibi güçlü takımlar ile karşılaşan Jose Bordalas’ın ekibi, pek iyi bir sınav veremedi. Bu hafta Cadiz deplasmanında kazanarak, kötü gidişatı sonlandırmak istiyorlar. Valencia’da maç öncesinde Carlos Soler, Jose Gaya ve Denis Cheryshev’in sakatlıkları sürüyor. Maxi Gomez ise kart cezalısı. Valencia’da eksikler var ama son 3 maçta da ciddi puanlar kaybettiler. Reaksiyon göstermeleri gerekiyor. Cadiz deplasmanına kazanırlar diye düşünüyorum.

Atletico Madrid – Barcelona: 02 (ç), 1.53 (iddaa) – 1.85 (Bets10) ; Atletico Madrid, geçtiğimiz hafta şok bir yenilgi aldı. Konuk oldukları Alaves deplasmanında 1-0 mağlup oldular. La Liga’da bu sezon ilk yenilgisini yaşayan Atletico Madrid, lider Real Madrid’in puan kaybettiği haftada fırsatını iyi kullanamadı. Diego Simeone’nin ekibi, hafta içi ise Şampiyonlar Ligi’nde Milan’ı 2-1 mağlup etti ve 3 puanın sahibi oldu. Grupta ilk 2 maçta 4 puan toplayan Atletico Madrid, moral buldu. Bu hafta ise Wanda Metropolitano’da Barcelona’yı konuk edecekler. Maç öncesinde Atletico Madrid’de Kondogbia’nın kart cezalısı olduğunu belirtelim. Barcelona’da işler yolunda gitmiyor. Özellikle Şampiyonlar Ligi’nde çok vasat bir performans gösteriyorlar. Grupta oynadıkları 2 karşılaşmadan da puan çıkartamadılar. Bayern Münih’e 3-0 kaybeden Barcelona, geçtiğimiz hafta içi Benfica karşısında da 3-0 kaybetti. İlk 2 maçta puan alamadılar ve son sıradalar. La Liga’da ise geçtiğimiz hafta Levante’yi 3-0 ile geçen Barcelona, zirve takibini sürdürdü. Bu hafta Atletico Madrid’e konuk olacak Barcelona’da Braithwaite, Agüero ve Dembele’nin sakatlıkları devam ediyor. Atletico Madrid, bu sezon Wanda Metropolitano’da çok etkili olamıyor. La Liga’da iç sahada sadece 1 galibiyet alabildiler. Barcelona’nın reaksiyon göstermesi şart. Atletico Madrid’den puan almalarını bekliyorum. Konuk ekip kaybetmez.

Mallorca – Levante: 2.5 ALT, 1.55 (iddaa) – 1.73 (Bets10) ; Mallorca, son haftalarda galibiyet alamamaya başladı. La Liga’nın yeni takımlarından biri olan Mallorca, geçtiğimiz hafta konuk ettiği Osasuna’ya 3-2 kaybetti. Bir önceki hafta ise Real Madrid deplasmanından 6-1’lik mağlubiyet ile döndüler. La Liga’da son 4 maçtan 1 puan çıkartabilen Luis Garcia’nın ekibi, bu hafta Levante’yi konuk edecek. Maç öncesinde Mallorca’da Pablo Maffeo ve Angel Rodriguez’in sakatlıkları devam ediyor. Levante’de galibiyet hasreti sürüyor. Bu sezon La Liga’da kötü bir performans gösteren Levante, henüz galibiyet sevinci yaşayamadı. La Liga’da geçtiğimiz hafta Barcelona’ya konuk olan Pacop Lopez’in öğrencileri, sahadan 3-0’lık mağlubiyet ile ayrılmıştı. Kaleci Aitor Fernandez’in kurtarışları olmasa Levante, daha farklı bir mağlubiyet ile sahadan ayrılabilirdi. Üst üste 7 maçtır kazanamayan Levante’de moraller bozuk. Maç öncesinde Levante’de Enis Bardhi’nin saktlığı devam ediyor. Levante, üst üste 7 maçtır kazanamıyor. Hücumda da pek üretken değiller. Mallorca’da son haftalarda formsuz. Düşük skorlu bir maç olur. 3 gol barajı aşılmaz.

Toplam İddaa Oranı: 4.81

Bets10 Bahis Oranı: 7.68