Günün İddaa Kuponu (3) 02.10.2021

Günün gollü geçmesini beklediğim karşılaşmalardan oluşturduğum ‘karşılıklı gol var’ kuponum hazır. Herkese bol şans.

Kayserispor – Trabzonspor: KGVAR, 1.60 (iddaa) – 1.75 (Bets10) ; Kayserispor, bu sezon iç sahada iyi bir performans gösteriyor. 2 hafta önce iç sahada Galatasaray’ı 3-0 mağlup etmeyi başaran Kayserispor, yenilmezlik serisini sürdürdü. Bu sezon evinde oynadığı 3 maçta 7 puan toplayan Kayserispor, Trabzonspor karşısında da bu seriyi sürdürmek istiyor. Geçtiğimiz hafta ise konuk oldukları Giresunspor deplasmanından 1-1’lik beraberlik ile ayrılan Kayserispor, şanslı bir beraberlik aldı diyebiliriz. Maç öncesinde Kayserispor’da Gustava Campanharo’nun sakatlığı sürüyor. Trabzonspor, son 2 maçta 4 puan kaybetti. 2 hafta önce Konyaspor ile 2-2 berabere kalan Bordo Mavililer, geçtiğimiz hafta ise Alanyaspor ile 1-1 berabere kaldı. Liderliği Fenerbahçe’ye kaptıran Trabzonspor, Süper Lig’de 2. Sıraya geriledi. Bu sezon 7 maçta mağlubiyet yaşamayan Abdullah Avcı’nın öğrencileri, bu 7 maçın tamamında da gol bulmayı başardı. Bu hafta Trabzonspor’da Hüseyin Türkmen ve Vitor Hugo kart cezalısı. Koita ve Abdülkadir Parmak ise sakat. Kayserispor, iç saha kolay kolay kaybetmiyor. Trabzonspor’a karşı kolay teslim olmazlar. Trabzonspor, son haftalarda savunmada güven vermiyor. Gollere yönelmek mantıklı. İki takımda skor üretir.

Brighton – Arsenal: KGVAR, 1.60 (iddaa) – 1.78 (Bets10) ; Brighton’ın bu sezon Premier Lig’de tek mağlubiyeti var. Ligin 3. Haftasında konuk ettikleri Everton’a 2-0 kaybetmişlerdi. Bu maçın ardından ise çıktıkları 3 karşılaşma 7 puan topladılar. Geçtiğimiz hafta Selhurst Park’ta Crystal Palace ile karşılaşan Brighton, sahadan 1-1’lik beraberlik ile ayrıldı. Sezonun dikkat çeken takımlarından biri olan Graham Potter’ın öğrencileri, bu hafta Arsenal karşısında 3 puan hedefliyor. Maç öncesinde Brighton’da Danny Welbeck ve Adam Webster’in sakatlıkları var. Arsenal, sezona çok kötü başlamıştı ama son haftalarda toparlanma sinyalleri vermeye başladılar. Geçtiğimiz hafta Kuzey Londra derbisinde Tottenham’ı konuk eden Arsenal, sahadan 3-1’lik galibiyet ile ayrılmayı başardı. Tottenham karşısında iyi oynadılar ve hakli bir galibiyet elde ettiler. Premier Lig’de üst üste 3 maçtır kazanmayı başaran Mikel Arteta’nın öğrencileri, bu hafta Brighton karşısında da galibiyet serisini sürdürmek istiyor. Arsenal’da Granit Xhaka’nın sakatlığı bulunuyor. Arsenal, son haftalarda etkili. Üst üste 3 maçtır kazanıyor. Brighton’da son 3 maçta 7 puan topladı. Hücumda da üretkenler. AMEX’te her iki takımda skor bulur.

Konyaspor – Alanyaspor: KGVAR, 1.62 (iddaa) – 1.78 (Bets10) ; Konyaspor, son haftalarda galibiyet alamamaya başladı. Üst üste 3 maçtır berabere kalıyorlar. Geçtiğimiz hafta Kasımpaşa’ya konuk olan İlhan Palut’un öğrencileri, sahadan 2-2’lik beraberlik ile ayrıldı. 2-0 öne geçtiği maçta üstünlüğünü koruyamayan Konyaspor, 1 puana razı oldu. Bu sezon Süper Lig’de mağlubiyeti bulunmayan Yeşil Beyazlılar, bu hafta Alanyaspor’u konuk edecek. Maç öncesinde Konyaspor’da önemli bir eksik yok. Alanyaspor, geçtiğimiz hafta konuk olduğu Trabzonspor deplasmanından 1 puan ile döndü. Rakibi ile 1-1 berabere kalan Alanyaspor’da yenilmezlik serisi 4 maça çıktı. Bülent Korkmaz yönetiminde çıktığı 4 maçta 10 puan toplayan Akdeniz ekibi, çıkışını devam ettiriyor. Süper Lig’de bu sezon 13 puan toplayan Alanyaspor, bugün karşılaşacağı Konyaspor ile eşit puana sahip. Maç öncesinde Alanyaspor’da eksik bulunmuyor. İki takımda son haftalarda hücumda üretken. Konyaspor, rahat skor bulabiliyor. Alanyaspor’da da kaliteli ayaklar var. Konya’da karşılıklı goller atılır.

Toplam İddaa Oranı: 4.14

Bets10 Bahis Oranı: 5.54