İtalya Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Milan Cagliari İddaa Tahmini 11.05.2024

İddaa fikstüründe 11 Mayıs Cumartesi akşamı yer alan İtalya Serie A Ligi‘nin 36. hafta mücadelesinde, Milan ile Cagliari karşı karşıya gelecek. Türkiye saati ile 21:45’te başlayan mücadele, S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından canlı yayınlanacak.

intobet, Milan galibiyetine 1.44, beraberliğe 4.85, Cagliari galibiyetine ise 7.10 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.75, KGYOK 2.05 oran kazandırıyor.

Milan Puan Kayıplarına Çare Arıyor

İtalya Serie A Ligi’nin son 10 haftasında sadece şampiyonluğunu ilan eden İnter karşısında sahadan mağlubiyetle ayrılan Stefano Pioli ve öğrencileri, UEFA Avrupa Ligi vedasıyla birlikte rotasını tamamen Serie A’ya çevirmesine karşın, 4 haftadır puan kayıplarına çare bulamıyor. Puan tablosunda yakaladığı avantajı kullanmaya devam eden Milan, bitime 3 hafta kala en yakın rakibinin 5 puan üzerinde yer alıyor. Sezonun geri kalanında 2. sıradaki yerini korumak için mücadele veren Milan, Juventus derbisinden aldığı golsüz beraberliğin ardından, geçtiğimiz hafta Genoa ile iç sahada 3-3 berabere kaldı. 2 kez geriden gelerek skoru 3-2’ye kadar getirmeyi başaran Milan, bitime 3 dakika kala kalesinde beraberlik golünü gördü. Son 3 haftadan 6 puan alması halinde rakiplerini beklemeden 2. sırayı garantileyecek olan ev sahibi, bu hafta Cagliari’yi mağlup etmesi halinde ise yerini garantilemek için Juventus’un puan kaybını bekleyecek.  Son haftalarda yaşanan üst üste kayıplara rağmen, Pioli ve öğrencileri hala şampiyonunu ardından ligin en iyi takımı.

Cagliari Kritik Deplasmanda

Claudio Ranieri ve ekibi, Serie A’da kalma mücadelesi verirken, son 4 haftada 4 beraberlik ve 1 mağlubiyet alarak zorlu bir dönemden içerisine girdi. Bu süreçte, Genoa’ya deplasmanda yenilen Cagliari, İnter, Juventus ve Lecce ile oynadığı maçlardan ise 1’er puanla ayrılmayı başardı. Ligde kalmak için mücadele veren Cagliari, düşme hattının sadece üç puan üstünde yer alıyor. Bitime 3 hafta kala hala ligde kalmak için rakiplerinden daha fazla avantaja sahip olan Cagliari, bu hafta Milan deplasmanına konuk olacak. Son 6 haftada sadece Genoa deplasmanında skor üretmeyi başaramayan konuk ekibin, çıktığı 5 maçın 4’ünde ise  2.5 gol barajı aşıldı. Galibiyete ihtiyacı olan Cagliari, bu sezon Milan’a karşı hem kupa hem de lig kapsamında mağlup oldu. Son haftalarda düşüşe geçen Milan karşısında galibiyete ihtiyaçları olan konuk ekibin, deplasmanda işi oldukça zor.

Milan – Cagliari Maç Bilgileri

Milan – Cagliari Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 21.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Giuseppe Meazza Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Milan takımında Mike Maignan’ın sakatlığı bulunuyor. Cagliari’de ise Marco Mancosu, Nicolas Viola ve Leonardo Pavoletti’nn sakatlıkları devam ediyor. Tommaso Augello ve Gianluca Gaetano ise kart cezalısı.

Milan’ın 11’i Belli mi?

Milan’ın muhtemel kadrosu: Marco Sportiello, Alessandro Florenzi, Theo Hernandez, Matteo Gabbia, Tijjani Reijnders, Yacine Adli, Ismael Bennacer, Christian Pulisic, Noah Okafor, Rafael Leao, Olivier Giroud.

Cagliari’nin 11’i Belli mi?

Cagliari’nin muhtemel kadrosu: Simone Scuffet, Adam Obert, Yerry Mina, Gabriele Zappa, Alessandro Deiola, Alberto Dossena, Nahitan Nandez, Zito Luvumbo, Antoine Makoumbou, Gianluca Lapadula, Paulo Azzi.

İddaa Tahmini

Şampiyonluk yarışında erken havlu atan Milan, sezonun geri kalanında 2. sıradaki yerini korumak için mücadele ediyor. Cagliari ise son 3 haftaya düşme hattının 3 puan üzerinde giriyor. Galibiyet hedefinde yer alan iki takımda, 4 haftadır puan kayıplarına engel olamazken, son haftalarda bol gollü mücadelelere imza attı. 36. Hafta mücadelesinde, 2.5 gol barajının aşılacağını düşünüyoruz.

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.39

intobet Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.58

Maç Sonucu: 5-1

Maç Sonu Editör Yorumu: İç sahada son derece rahat bir galibiyete imza atan Milan, 2. sıradaki yerini sağlamlaştırdı. Cagliari’ye 90 dakika sonunda 1 gol şansı veren Pioli ve öğrencileri, 5 golle galip geldi. Kazananları tebrik ederiz.