İspanya La Liga iddaa tahminleri ve analizleri

Mallorca Las Palmas Bahis Tahmini 11.05.2024

İspanya La Liga’da uzun bir süredir galibiyet alamayan Las Palmas deplasmanda, Mallorca’nın konuğu olacak. Karşılaşmayı saat 15.00’te S SPORT Plus kanalından takip edebilirsiniz.

Mallorca ve Las Palmas arasında oynanacak olan karşılaşmanın Betroad oranları şu şekilde verilmiş. Mallorca kazanır 1.78, beraberlik 3.45, Las Palmas kazanır ise 5.35 olarak açıklanmış.

Mallorca’da Düşme Tehlikesi Sürüyor

Mallorca La Liga’da geçtiğimiz hafta sonu konuk ettiği Atletico Madrid’den puan alamadı. Rakibine 1-0 kaybettiler ve düşme tehlikeleri devam ediyor. Geçen hafta Cadiz’in mağlup olduğu haftadan puan çıkartamayan Mallorca rakibinin 6 puan üzerinde. La Liga’da sezonun bitimine 4 hafta var ve Cadiz’e nazaran kümede kalma şansları çok daha yüksek. Üst üste 5 maçtır kazanamayan Javier Aguirre’nin ekibi bu hafta Las Palmas’ı konuk edecek. Karşılaşma öncesinde Mallorca’da önemli bir eksik yok.

Las Palmas 7 Maçtır Kaybediyor

Las Palmas’ın son haftalardaki mağlubiyet serisi tüm hızlıyla devam ediyor. Geçen hafta sonu Anoeta’da Real Sociedad’a konuk olan Las Palmas karşılaşmadan 2-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. La Liga’da üst üste 10 maçtır kazanamayan Garcia Pimienta’nın ekibi üst üste 7 maçtır da kaybediyor. Müthiş bir düşüş yaşıyorlar ve La Liga’da bitime 4 hafta kala iddiaları bulunmuyor. Bu hafta sonu Mallorca’ya konuk olacak Las Palmas’da Julian Araujo’nun sakatlığı sürüyor.

Mallorca – Las Palmas Maç Bilgileri

Mallorca – Las Palmas Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S SPORT kanalından Türkiye saati ile 15.00’te canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Visit Mallorca Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Las Palmas’da Julian Araujo’nun sakatlığı sürüyor.

Mallorca'nın ilk 11’i Belli mi?

Mallorca’nın muhtemel kadrosu: Predrag Rajkovic, Pablo Maffeo, Giovanni Gonzelez, Martin Valjent, Jose Copete, Jaume Costa, Dani Rodriguez, Omar Mascarell, Manu Morlanes, Amath Ndiaye, Vedat Muriqi

Las Palmas'ın ilk 11’i Belli mi?

Las Palmas’ın muhtemel kadrosu: Alvaro Valles, Alvaro Lemos, Saul Coco, Alex Suarez, Daley Sinkgraven, Jonathan Viera, Javier Munoz, Kirian Rodriguez, Enzo Loiodice, Sandro Ramirez, Marc Cardona

İddaa Tahmini

Mallorca geçtiğimiz hafta Atletico Madrid karşısında puan alamadı. Rakibine iç sahada 1-0 kaybettiler ve kazanamama serileri 5 maça çıktı. Taraftarı önünde oynadıkları son 2 maçı da kaybettiklerini belirtelim. Las Palmas ise yokları oynamaya devam ediyor. Geçen hafta Real Sociedad deplasmanında da puan alamadılar. Rakibine 2-0 kaybeden Las Palmas’da mağlubiyet serisi 10 maça çıktı. Mallorca’nın kazanması gereken bir maç. Las Palmas’ı mağlup ederek kümede kalma umutlarını son 3 haftaya taşırlar.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.47

Betroad Oranı: MS 1, Oran 1.78

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…