Almanya Bundesliga 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Mainz 05 Borussia Dortmund İddaa Tahmini 11.05.2024

11 Mayıs Cumartesi akşamında bizleri bekleyen Almanya Bundesliga‘nın 33. hafta mücadelesinde, Mainz 05 sahasında Borussia Dortmund‘u konuk edecek. Saat 19:30’da başlayan mücadele, tivibu SPOR 1 ve beIN SPORTS ekranlarından canlı yayınlanacak.

Hovarda, Mainz 05 galibiyetine 2.24, beraberliğe 3.93, Borussia Dortmund galibiyetine ise 2.93 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 1.98, beraberliğe 3.26, konuk ekibe ise 2.63 oran veriyor.

Mainz 05 Beraberliklerden Kurtulamadı

Almanya Bundesliga’da son 2 haftaya girilirken, tehlike çanları Mainz 05 için çalmaya devam ediyor. Bo Henriksen göreve geldikten sonra son 7 haftada maç kaybetmeyen ev sahibi, hala Play Out hattından kurtulmayı başaramasa da, ligde kalma umutlarını korumaya devam etti. Son 7 haftayı 4 beraberlik, 3 galibiyetle geride bırakan Mainz 05, düşme hattının üzeriyle puan farkını 1’e kadar indirmeyi başarırken, düşme hattındaki Köln’ün ise 5 puan üzerinde yer aldı. Geçtiğimiz hafta konuk oldukları Heidenheim deplasmanından 1-1’lik beraberlikle döndüler. İlk yarıda oyuna ve skora hakim olan ev sahibi, devre arasına 1-0’lık üstünlükle girdi. İkinci yarıda ise Heidenheim karşısında mağlubiyetten zor kurtuldular. Son 3 haftada Freiburg, Köln ve Heidenheim karşısında üst üste beraberliklere imza atan ekip, bu hafta Şampiyonlar Ligi finalisti Dortmund karşısında galibiyet arayacak.

Borussia Dortmund Tarih Yazdı

Almanya Bundesliga’da şampiyonluk yarışında erken havlu atan Borussia Dortmund, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ise tarih yazdı. Edin Terzic ve öğrencileri, ölüm grubundan lider çıkmayı başarırken, PSV, Atletico Madrid ve PSG’yi geride bırakarak, Wembley finalinde Real Madrid’in rakibi oldu. PSG’ye karşı hem iç sahada hem de deplasmanda 1-0’lık galibiyetler almayı başaran Sarı Siyahlılar, geçtiğimiz hafta Fransa deplasmanında etten duvar örmeyi başarırken, 1-0’lık galibiyetle tur atladı. Almanya Bundesliga’da ise son hafta Augsburg’a karşı iç sahada 5-1’lik galibiyet aldıklarını söyleyelim. Son haftalarda müthiş performanslar sergileyen Sarı Siyahlılar, Şampiyonlar Ligi dönüşünde Mainz 05 deplasmanına konuk olacak. Bitime 2 hafta Bundesliga’nın 5. sırasında yer alıyorlar.

Mainz 05 – Borussia Dortmund Maç Bilgileri

Mainz 05 – Borussia Dortmund Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS ve tivibu SPOR 1 ekranlarından Türkiye saati ile 19.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Opel Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Mainz 05’te Stefan Bell, Karim Onisiwo ve Jessic Ngankam’ın sakatlıkları devam ederken, Philipp Mwene ise kart cezalısı. Dortmund takımında Ramy Bensebaini’nin sakatlığı devam ediyor.

Mainz 05’in 11’i Belli mi?

Mainz 05’in muhtemel kadrosu: Robin Zentner, Hanche-Olsen, Sepp van den Berg, Anthony Caci, Nadiem Amiri, Merveille Papela, Josuha Guilavogui, Dominik Kohr, Jonathan Burkardt, Marco Richter, Ajorque Ludovic.

Borussia Dortmund'un 11’i Belli mi?

Borussia Dortmund’un muhtemel kadrosu: Gregor Kobel, Ryerson, Niklas Süle, Nico Schlotterbeck, Ian Maatsen, Emre Can, Marcel Sabitzer, Jadon Sancho, Julian Brandt, Marco Reus, Niclas Füllkrug.

İddaa Tahmini

Küme düşme tehlikesi devam eden Mainz 05, son 7 haftada mağlup olmadı. Dortmund ise ligde istikrardan uzak kalmasına karşın, Şampiyonlar Ligi’nde finalistlerden birisi oldu. Ev sahibi ligde kalma, Dortmund ise üst sıralara yetişmek için galibiyet arayacak. Zorlu mücadelede karşılıklı gollerle, 2.5 gol barajının aşılacağını düşünüyoruz.

İddaa Oranı: KGVAR ve 2.5 ÜST, Oran 1.40

Hovarda Oranı: KGVAR ve 2.5 ÜST, Oran 1.66

Maç Sonucu: 3-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Kümede kalma mücadelesi veren Mainz 05, Dortmund karşısında hayati bir galibiyet aldı. Galibiyete ihtiyacı olan ev sahibi, Şampiyonlar Ligi’nin finalisti Dortmund karşısında 3 golle galip gelmeyi başarırken, kalesinde gole izin vermedi.