Almanya Bundesliga 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Köln Union Berlin İddaa Tahmini 11.05.2024

Köln sahasında Union Berlin‘i konuk edecek. Almanya Bundesliga‘da kümede kalma mücadelesi veren taraflar, 11 Mayıs Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 16:30’da karşı karşıya geliyor. Maçın yayın ekranı ivibu SPOR 4 ve beIN SPORTS.

Küme düşme potasının kaderini belirleyecek zorlu mücadelede Betroad, Köln galibiyetine 2.84, beraberliğe 3.47, Union Berlin galibiyetine ise 2.50 oran belirlemiş durumda.

Köln Kazanmak Zorunda

Köln taraftarı önünde Almanya Bundesliga’ya veda edebilir. Taraftarı önünde Union Berlin ile karşı karşıya gelecek olan Timo Schultz ve öğrencileri, olası bir puan kaybında matematiksel olarak lige veda edecek. Kazanmaları halinde ise rakiplerinin puan kaybetmelerini beklemek zorundalar. Geçen hafta iç sahada karşı karşıya geldiği Freiburg karşısında fırsatları bir türlü değerlendirmeyi başaramayan ve 90 dakikadan golsüz beraberlikle ayrılan Köln, 4 haftadır puan kayıplarına engel olamıyor. Bayern Münih ve Darmstadt 98 karşısında alınan üst üste mağlubiyetlerin ardından, son 2 haftada Mainz 05 ve Freiburg ile berabere kaldılar. 32 haftanın 28’inde puan kayıplarına engel olmayı başaramayan Köln, düşme hattının en yakın rakibi Union Berlin ile karşı karşıya geliyor. Sezonun kader maçına çıkacak olan ev sahibi, en azından taraftarı önünde lige veda etmek istemiyor.

Union Berlin’den Teknik Adam Değişikliği

Union Berlin üst üste puan kayıplarıyla ligde kalma şansını zora soktu. Hala ligde kalma şansını elinde tutmayı başaran konuk ekip, geçen hafta iç sahada konuk ettiği Bochum karşısında 4-3’lük mağlubiyetten kurtulmayı başaramazken, son 6 haftanın tamamında puan kaybetti. Göreve sezon ortasında gelen ve Union Berlin’i alt sıralardan kurtarmayı bir türlü başaramayan Nenad Bjelica ile yollar ayrıldı. Göreve bitime 2 hafta kala Marco Grote getirildi. Son 2 haftadan galip çıkması halinde ligde kalmayı garantileyecek olan Union Berlin, yeni hocasıyla ilk sınavını Köln deplasmanında verecek. Kazanması halinde rakibinin küme düşmesini sağlayacak olan konuk ekip, son haftaya ise Play Out hattının en az 1 puan üzerinde girmeyi başaracak. Galibiyete ihtiyacı olan Union Berlin, Grotze önderliğinde zorlu Köln deplasmanından galibiyetle çıkmak istiyor.

Köln – Union Berlin Maç Bilgileri

Köln – Union Berlin Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS ve tivibu SPOR 4 ekranlarından Türkiye saati ile 16.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele RheinEnergie Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Köln’de Luca Kilian ve Davie Selke’nin sakatlıkları bulunuyor. Union Berlin cephesinde ise Jakob Busk’un sakatlığı bulunuyor.

Köln’ün 11’i Belli mi?

Köln’ün muhtemel kadrosu: Marvin Schwabe, Julian Chabot, Rasmus Carstensen, Leart Paqarada, Timo Hübers, Denis Huseinbasic, Florian Kainz, Dejan Ljubicic, Linton Maina, Faride Alidou, Steffen Tigges.

Union Berlin’in 11’i Belli mi?

Union Berlin’in muhtemel kadrosu: Frederik Ronnow, Alex Kral, Danilho Doekhi, Brenden Aaronson, Robin Gosens, Robin Knoche, Julian Malatini, Rani Khedira, Lucas Tousart, Benedict Hollerbach, Kevin Behrens.

İddaa Tahmini

Kümede kalmak isteyen iki takım karşı karşıya geliyor. Rakiplerinin puan kaybetmesini beklemek zorunda kalan Köln ile kazanarak ligde kalma isteyen Union Berlin 3 puan için mücadele edecek. Union Berlin yeni hocasıyla ilk deplasman sınavını kazanmayı başaracaktır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 2.22

Betroad Oranı: MS 2, Oran 2.50

Maç Sonucu: 3-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Köln iç sahada kazanarak, ligde kalma umutlarını korudu. Düşme potasının en yakın rakibi Union Berlin’e karşı sezonun en kritik galibiyetlerinden birine imza atan ev sahibi, 3 golle kazandığı maçta, kalesini 2 gole kapatamadı. Union Berlin’de tehlike çanları çalmaya devam ediyor.