Almanya Bundesliga 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Leipzig Werder Bremen İddaa Tahmini 11.05.2024

Almanya Bundesliga‘nın formda takımlarından Leipzig, 11 Mayıs Cumartesi akşamı sahasında Werder Bremen‘i konuk edecek. Türkiye saati ile 16:30’da başlama düdüğü çalınacak mücadele, tivibu SPOR 1 ve beIN SPORTS ekranlarından canlı yayınlanacak.

Red Bull Arena Stadı’nın ev sahipliği yapacağı mücadelede Rexbet, Leipzig galibiyetine 1.29, beraberliğe 6.33, Werder Bremen galibiyetine ise 9.06 oran belirlemiş durumda.

Leipzig Çok Formda

Leipzig, Hoffenheim deplasmanında 10 kişi kalmasına rağmen serisini sürdürmeyi başardı. Marco Rose ve öğrencileri, Hoffenheim deplasmanında Benjamin Sesko’nun ilk yarıda attığı golle 1-0 öne geçerken, ikinci yarının 72. dakikasında Sesko’nun kırmızı kartıyla 10 kişi kaldı. Son derece iyi başladığı maçın son dakikalarında zor anlar yaşayan Leipzig, son saniye golüyle mağlubiyeti kaçırdı. Son 9 haftayı 7 galibiyet, 2 beraberlikle geride bırakan ev sahibi, son dokuz haftada rakip filelere 25 gol göndererek ofansif anlamda etkileyici bir performans sergiledi. Defansif olarak ise sadece altı gol yiyerek savunmada güven verdileri. Bitime 2 hafta kala 63 puanla 4. sırada yer alan Leipzig, en yakın rakibinin 3 puan üzerinde yer alırken, Stuttgart’ın ise 4 puan gerisinde. Yerini korumak için galibiyete ihtiyacı olan ev sahibi, bu hafta taraftarı önünde Werder Bremen’i konuk edecek.

Werder Bremen Kümede Kaldı

Ole Werner yönetimindeki Werder Bremen, Almanya Bundesliga’da kalmayı matematiksel olarak garantiledi. Zor bir sezon geçiren konuk ekip, son 3 haftada Stuttgart ve Augsburg’u mağlup ettikten sonra, Mönchengladbach ile iç sahada 2-2 berabere kaldı ve matematiksel olarak ligde kalmayı garantiledi. Bitime 2 hafta kala düşme potasıyla puan farkını 9’a çıkaran Werder Bremen, geçen hafta iç sahada konuk ettiği Gladbach karşısında 1-0 geriden gelerek 2-1’lik üstünlüğü yakalamasına karşın, bitime saniyeler kala kalesinde beraberlik golünü gördü. Son haftalarda yakaladığı yükselişi Leipzig karşısında sürdürmek isteyen Werder Bremen, son 2 haftalık fikstürde Leipzig ve Bochum ile mücadele edecek. Sezonun ilk yarısında rakibiyle iç sahada 1-1 berabere kalan konuk ekibin, son haftaların en formda takımlarından Leipzig karşısında işi oldukça zor.

Leipzig – Werder Bremen Maç Bilgileri

Leipzig – Werder Bremen Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS ve tivibu SPOR 1 ekranlarından Türkiye saati ile 16.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Red Bull Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Leipzig cephesinde Xaver Schlager’in sakatlığı devam ederken, Xavi Simons ise kart cezalısı. Werder Bremen’de ise Amos Pieper’in sakatlığı bulunuyor.

Leipzig’in 11’i Belli mi?

Leipzig’in muhtemel kadrosu: Janis Blaswich, Benjamin Hendrichs, Mohamed Simakan, Castello Lukeba, Dani Olmo, David Raum, Kevin Kampl, Amadou Haidara, Emil Forsberg, Lois Openada, Benjamin Sesko.

Werder Bremen’in 11’i Belli mi?

Werder Bremen’in muhtemel kadrosu: Michael Zetterer, Julian Malatini, Anthony Jung, Romano Schmid, Felix Agu, Senne Lynen, Leonardo Bittencourt, Olivier Deman, Marvin Ducksch, Nick Woltemade, Rafael Borre.

İddaa Tahmini

Son 9 haftadan 7 galibiyet, 2 beraberlikle namağlup çıkmayı başaran Leipzig, Şampiyonlar Ligi potasındaki yerini korumaya devam ediyor. Rakiplerine kolay gol şansı vermeyen ve harika hücum performansları sergileyen Leipzig, hedefsiz Werder Bremen’e karşı iç sahada rahat bir galibiyet alacaktır.

İddaa Oranı: H1, Oran 1.38

Rexbet Oranı: H1, Oran 1.72

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Leipzig ve Werder Bremen, 90 dakika sonunda birbirlerine üstünlük kuramadı. Son haftalara aldığı galibiyetlerle damga vuran Leipzig, devre arasına 1-0 geride girdiği mücadeleden, 1-1’lik beraberlikle ayrılmak zorunda kaldı.