Günün İddaa Kuponu (2) 02.10.2021

2 Ekim Cumartesi gününün bülteninde güvendiğim maçlardan oluşan 3 maçlık kuponum hazır. Herkese bol şans. 

Chelsea – Southampton: MS 1, 1.27 (iddaa) – 1.40 (Bets10) ; Chelsea, geçtiğimiz hafta Manchester City karşısında puan almayı başaramadı. Stamford Bridge’de konuk ettikleri Manchester City’e 1-0 kaybettiler. Premier Lig’de ilk mağlubiyetini alan Thomas Tuchel’in öğrencileri, geçtiğimiz haftay içi ise Şampiyonlar Ligi’nde Juventus ile karşılaştı ve bu karşılaşmadan da 1-0’lık mağlubiyet ile ayrılan taraf oldular. Son 2 resmi maçını gol atamadan kaybeden Chelsea, bu hafta Southampton karşısında kazanarak moral bulmak istiyor. Maç öncesinde Chelsea’de Reece James ve Kante, kadroda yer almıyor. Southampton’da kötü gidişat devam ediyor. Premier Lig’de geçtiğimiz hafta Wolverhampton’ı konuk eden Hasenhütll’ün öğrencileri, sahadan 1-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. Premier Lig’de üst üste 6 maçtır kazanamayan Southampton’da moraller bozuk. Danny Ings’ın takımdan ayrılışı, hücumdaki üretkenliği geçen sezona nazaran düşürdü. Bu hafta Chelsea’ye konuk olacak Southampton’da Jack Stephens’in sakatlığı bulunuyor. Chelsea’nin bu hafta kazanacağını düşünüyorum. Önce Manchester City, ardından ise Juventus’a mağlup oldular. Milli araya moralli girmeleri gerekiyor. Chelsea’den galibiyet beklentim var.

Manchester United – Everton: MS 1, 1.34 (iddaa) – 1.51 (Bets10) ; Manchester United, geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Old Trafford’da konuk ettikleri Aston Villa’ya 1-0 kaybettiler. Premier Lig’de sezonun ilk mağlubiyetini yaşayan Kırmızı Şeytanlar, hafta içi ise Şampiyonlar Ligi’nde 3 puana ulaştı. Cristiano Ronaldo’nun 90+5’te attığı golle Villarreal’i 2-1 mağlup ettiler ve moral buldular. Bu hafta Everton’ı konuk edecek Manchester United, maçın net favorisi olarak gösteriliyor. Maç öncesinde Manchester United’da Harry Maguire ve Markus Rashford’un sakatlıkları bulunuyor. Rafa Benitez’in ekibi, geçtiğimiz hafta Goodison Park’ta konuk ettiği Norwich City’i 2-0 ile geçti. Bir önceki hafta alınan Aston Villa mağlubiyetini unutturmuş oldular. Premire Lig’de tek mağlubiyeti bulunan Everton, 13 puan ile 5. Sırada yer alıyor. Lig Kupası’’nda da QPR’ı penaltılarla  geçen Everton’da moraller yerinde. Bu hafta Manchester United’a konuk olacak Everton’da Richarlison ve Jordan Pickford’un sakatlıkları var. Manchester United, geçtiğimiz haftayı telafi etmek isteyecektir. Old Trafford’da bu hafta Everton’ı mağlup ederler ve milli araya moralli girerler.

Leeds United – Watford: MS 1, 1.54 (iddaa) – 1.76 (Bets10) ; Leeds United, bu sezon Premier Lig’de galibiyet ile tanışamadı. Marcelo Bielsa’nın ekibi, üst üste 6 maçtır galibiyet alamıyor. Geçtiğimiz hafta iç sahada konuk ettikleri West Ham’a 2-1 kaybettiler. 1-0 öne geçtiği maçtan puansız ayrılan Leeds United’da moraller bozuk. Bu hafta Elland Road’da Watford’u konuk edecek Leeds United, galibiyetten başka bir şey düşünmüyor. Maç öncesinde Robin Koch’un sakatlığı devam ediyor. Watford, geçtiğimiz hafta iç sahada konuk ettiği Newcastle United il 1-1 berabere kaldı. Ismaila Sarr’ın golüyle 1 puanı kurtaran Watford’da Ozan Tufan, oyuna 2. Yarıda dahil oldu ve 45 dakika sahada kaldı. Premier Lig’de bu sezon 2 galibiyeti bulunan ve 7 puan toplayan Xisco Munoz’un ekibi, 12. Sırada yer alıyor. Maç öncesinde Watford’da önemli bir eksik bulunmadığını belirtelim. Leeds United’ın artık kazanması gerekiyor. Elland Road’da konuk edecekleri Watford’u mağlup ederler ve bu sezon ilk galibiyetini alırlar.

Toplam İddaa Oranı: 2.62

Bets10 Bahis Oranı: 3.72